Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Iznācis žurnāla „Figaro” rudens numurs

Kristīne Komarovska, 02.09.2013. 10:43

Žurnāla „Figaro“ jaunākajā numurā lasi lielo interviju ar šarmanto akordeonisti un Lielās Mūzikas balvas ieguvēju Kseniju Sidorovu
Iznācis žurnāla „Figaro” rudens numurs

Vai viegli būt jaunam, talantīgam un turpināt Māra Sirmā iesākto korī „Kamēr...“ uzzini intervijā ar diriģentu Jāni Liepiņu. Ieraugi rudens baletu Latvijas Nacionālas operas baleta solistes Ievas Rācenes fotosesijā. Sajūti Sigvarda Kļavas nopietnību pretstatā Roberta Gobziņa humoram. Ko vēsture stāsta par jaunatklāto Ziemeļblāzmu un ko darīt Ādažos? Kas piedzīvojams Berlīnē, atklāj Jaunā Rīgas teātra aktieris - Gundars Āboliņš. Otto Ozols atgādina par Padomju gadu kino zelta melodijām. Kas īpašs dārgajās Stainway&Sons klavierēs, un kā atklāt ģēniju savā bērnā? Jaunais FIGARO numurs atbildēs uz daudz un dažādiem, pat vēl neapjaustiem jautājumiem par un ap mūziku un personībām.

Melomāns Varis Klausītājs stāstīs par savu mūzikas mīlestību, leģendārā Tīna Tērnere aizraus elpu „Figaro“ rubrikā Leģenda. Orests Silabriedis iepazīstina ar Metropolitēna operas programmu un iesaka doties to baudīt uz kino.

Abonē „Figaro“ 2014. gadam tikai par 7.96 līdz 1. novembrim, un piedalies izlozē!

Izkrāso savu rudeni mūzikas skaņās ar „Figaro“ kalendāra palīdzību un, izmantojot „Figaro“ Kultūras karti, ietaupi apmeklējot koncertus un teātra izrādes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV