Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Iznācis "Veto Magazine" jaunākais numurs

Veto Magazine, 10.09.2013. 15:37

Iznācis mūzikas, modes un mākslas žurnāla „Veto Magazine” 27. numurs, tēma - zaļš
Iznācis "Veto Magazine" jaunākais numurs

Jaunajā „Veto Magazine” numurā lasāmas intervijas ar modes ekspertu Bruno Birmani, festivāla “Homo Novus” direktori Gundegu Laiviņu, akustiskā tehno trio Elektro Guzzi, multimākslinieku Voldemāru Johansonu un citiem.

Modes zīmola “Mareunrol’s” radītāji “Veto” stāsta par modi, mākslu un biznesu, daudzpusīgais ungāru izcelsmes amerikāņu saksofonists Andrē Vida par mūzikas un kustības nebeidzamajiem maratoniem, un, aizsākot jaunu sadaļu žurnālā, trīs mūzikas industrijas pārstāvji diskutē par mūzikas attīstību Latvijā.

Spilgtās modes lapas ļaus pakavēties indiāņu vasaras noskaņās fotogrāfes Ilzes Vanagas izpildījumā, un vēl “Veto” lasītājiem atklāj interesantus piedzīvojumu stāstus par urbāno dārzkopību.

Vizuālo noformējumu “zaļajam” numuram veidojis nīderlandietis Rops van Mierlo, kurš 2011. gadā saņēmis prestižo Holandiešu Dizaina gada balvu par labāko grafikas dizainu.

80 lappušu biezais "Veto Magazine" vēl joprojām, ieturot tikpat augstu materiālu un dizaina kvalitāti kā līdz šim, maksā 1.49 Ls.

Žurnālu var iegādāties "Narvesen" un "Plus Punkts" preses tirdzniecības vietās, lielākajās "Jānis Roze" grāmatnīcās, kā arī veikalos "LukaBuka", "Rimi" hipermārketos, galerijā "Istaba", bārā/kafejnīcā "Vieta", bārā "Pasēdēt", apavu un aksesuāru veikalos "Bang Bang" un "Boards.lv".

www.vetomagazine.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV