Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iznācis “Veto Magazine” 28. numurs

Santa Vaskinoviča, 22.11.2013. 08:53

Numura tēma – jet lag jeb lidsērga
Iznācis “Veto Magazine” 28. numurs

Jaunajā kultūras, mākslas, mūzikas un modes žurnālā “Veto” #28 lasāmas intervijas ar mūziķi Goran Gora, mākslinieku Indriķi Ģelzi, grupas “Instrumenti” solistu Jāni Šipkēvicu un citiem.

Modes blogere un pasauli labprāt iepazīstošā Agnese Kleina, aprakstot savus piedzīvojumus Meksikā, atrod atbildi uz jautājumu, kā atšķirt ceļotāju no tūrista, taču kulinārijas eksperte un vairāku recepšu grāmatu autore Signe Meirāne runā par garšu un smaržu likumiem. Apvienotās Karalistes mūzikas izdevējs Trevors Brents stāsta par savu izdevniecību “Fataka”, par neatkarīgo mūziku mūsdienās un par to, kas viņam liek izvirzīt mākslu dzīves prioritāšu priekšgalā.

Par laika mānīgo un neizdibināmo dabu "Veto" lappusēs diskutē LKA asoc. prof. Edmunds Apsalons, publicists, rakstnieks, “Satori” galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins, mākslinieks Mārtiņš Ratniks, kā arī interneta un mobilo risinājumu speciālists Ernests Štāls.

Modes lapās fotogrāfs Vladmirs Svetlovs un stiliste Anna Volkova apspēlē franču dzejnieka Artūra Rembo citātu “Je est autre” (Es ir cits - no franču val.).

Šī numura ilustrāciju autors ir pazīstamais mākslinieks Ernests Kļaviņš. Sarunā ar “Veto” viņš stāsta, kāpēc labāk viņu būtu dēvēt par zīmētāju un kā, ņemot talkā ūdeni, benzīnu un sērkociņus, tapa šī žurnāla neparastās ilustrācijas.

80 lapaspuses biezais žurnāls joprojām, saglabājot tikpat augstu kvalitāti kā vienmēr, maksā 1.49 Ls jeb 2.12 €.

Žurnālu var iegādāties "Narvesen" preses tirdzniecības vietās, lielākajās "Jānis Roze" grāmatnīcās, "Rimi" hipermārketos, veikalā "LukaBuka", galerijā "Istaba", bārā/kafejnīcā "Vieta", "Pasēdēt", modes aksesuāru un apavu veikalos "Bang Bang" un "Boards.lv".

www.vetomagazine.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV