Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iznācis žurnāla Figaro ziemas numurs

Kristīne Komarovska, 03.12.2013. 09:12

Ziemas žurnāla Figaro izdevums pārsteigs savus lasītājus ar žilbinošām personībām un emociju piesātinātām intervijām.
Iznācis žurnāla Figaro ziemas numurs

Figaro lielā intervija ar slavenāko latviešu komponistu pasaulē – Pēteri Vasku. Otto Ozols sarunājas ar bijušo kultūras ministri- Žaneti Jaunzemi Grendi- pirmā intervija pēc atkāpšanās no amata. Figaro ziemas numurā jauna rubrika – Izlaušanās, kurā arī turpmāk latviešu mūziķi dalīties pieredzē par Latvijā radītās mūzikas eksporta ceļu pasaulē. Šīs rubrikas pirmie varoņi grupa Instrumenti.

Lasi arī interviju ar Māri Briežkalnu un Rīgas Ritmiem, Jāni Šipkēviču senioru un viņa melomāniju. Figaro stila lapās – Jūlijas Visockas interpretācija par baroka atbalsi ar Latvijas Nacionālās operas solisti– Ingu Šļubovsku.

Vēl Figaro: Lielās Mūzikas balvas scenogrāfs Didizis Jaundzems, Parīzes modes nedēļas šarms, Toma Grēviņa Top10 svarīgākie 2013. gada notikumi populārajā mūzikā. Iepazīstināsim lasītāju ar jauno Rīgas koncertvietu- mūzikas namu Daile, kas nulle kā vēris vaļā durvis klausītājiem. Izzināsim Daugavpils kultūras ceļus un atvērsim Splendid Palace vēstures lappuses. Orests Silabriedis iepazīstinās ar Metropolitēna operas programmu ziemas mēnešiem.

Abonē Figaro 2014. gadam tikai par 7.96 LVL/ 11.33 Eur!

Izbaudi šo skaisto ziemas laiku, sildoties mūzikas skaņās ar Figaro kalendāra palīdzību un, izmantojot Figaro Kultūras karti, ietaupi apmeklējot koncertus un teātra izrādes.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV