Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Iznācis žurnāla FIGARO jaunākais numurs ar Andreju Žagaru uz vāka

Kristīne Komarovska, 03.03.2014. 12:40

Pavasarīgais un krāsainais žurnāla FIGARO numurs iedvesmos savus lasītājus ik rakstā.
Iznācis žurnāla FIGARO jaunākais numurs ar Andreju Žagaru uz vāka

Juris Žagars prot valdzināt ne vien no teātra skatuves, bet arī lielajā intervijā žurnālam FIGARO. Pavasarī atklāsim lasītājiem burvīgus talantus - Renāra Kaupera dēlu gurpa "Carnival Youth" un jaunā Aminata Savodogo. Latviešu "karaliskā balss" Aleksands Antoņenko pavasarī atgādina, ka jāmācās pieņemt un mīlēt sevi. Kas kopīgs alkoholam, iedvesmai, mūzikai? Kongresu nams - tā vēstures lappuses un nākotnes vīzijas. Agneses Vārpiņas absolūtā melomānija. Latviešu nacionālais instruments - kokle un tās dvēsele. Lūsēna Zodiac un Zodiaks. Pīters Gabriels - leģenda, kas Latvijā viesosies jau maijā. Rubrikā Izlaušanās- Otto Ozols sarunājas ar Aināru Rubiķi par diriģenta gaitām Novosibirskā. Toms Grēviņš par Leona karaļiem jeb atmiņās par to, kā viss sākās grupai Kings of Leon.

Pavasaris ir pavisam tuvu - sagaidi to izbaudot, iedevsmojoties, ietinoties mūzikas skaņās, siltās sarunās ar jauno žurnālu FIGARO!

Žurnāla FIGARO pavasara numurs pieejams tirdzniecības vietās visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV