Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Izstāde “Māja I 2009” spoži pārliecina apmeklētājus

Inese Libere, 12.03.2009. 14:57

11. martā tika atklāta būvniecības industrijas izstāde “Māja I 2009”, kas Ķīpsalā būs atvērta līdz 15. martam. Apmeklētāji ir liecinieki tam, ka izstādē pārstāvētie būvniecības nozares uzņēmumi ir gatavi pavasara būvniecības sezonai un šogad sevi prezentē īpaši spoži.
Izstāde “Māja I 2009” spoži pārliecina apmeklētājus

“Lai arī publiskajā zonā ir šķietams patēriņa sasalums, ikdienas dzīve turpinās – mēs vēlamies uzlabot savu dzīves telpu, meklējam jaunus risinājumus komforta palielināšanai un finanšu ekonomijai. Tāpēc ir svarīgi redzēt celtniecības materiālu attīstības tendences, tehnoloģiju jaunumus un to izmantošanu, kā arī satikt tos tirgus spēlētājus, kas šobrīd aktīvi strādā. Būvniecības tirgus ir gatavs pavasarim un izstāde ir tam spilgts apliecinājums,” atklājot izstādi, uzsvēra Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle.

Latvijas Būvnieku asociācijas prezidents Viktors Puriņš atzinīgi novērtēja gan rīkotāju, gan dalībnieku paveikto un īpaši uzsvēra energoefektivitātes risināju plašo pārstāvniecību izstādē.

Savukārt Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Anrijs Matīss apstiprināja, ka Ekonomikas ministrija nopietni strādā pie energoefektivitāti veicinošo pasākumu atbalsta programmām un finanšu atbalsta iespēju apzināšanas.

Izstādē piedalās 481 kompānija no trīspadsmit valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Vācijas, Somijas, Itālijas, Kanādas, Grieķijas, Zviedrijas, Čehijas, Krievijas, Ukrainas un Īrijas.

13. martā plkst. 11.00 notiks seminārs “Energoefektivitāte veicot ēku renovāciju un siltināšanu”, kurā tiks apspriests būvizstrādājumu aprites jaunais regulējums Eiropā, ēku energoefektivitātes normatīvo aktu ieviešana, energoefektivitāte siltinātās ēkās, LNPAA biedru darbība un pieredze ēku energoefektivitātes paaugstināšanā, kā arī citas aktualitātes.

Izstādes dalībnieku ziņas: www.bt1.lv/maja1

Izstādes darba laiks:
12. –14. marts        10.00–19.00
15.marts         10.00–17.00

Ieejas biļete – Ls 3,50
Pensionāriem, skolēniem – Ls 3,00
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV