Otrdiena, 18.Decembris 2018. » Vārdadienas svin: Klinta, Kristaps, Kristofers, Krists;

Dzīvesstils » Vēderbaudas

Rīgā svinēs pasaulē lielākos ēšanas svētkus

Rīgā svinēs pasaulē lielākos ēšanas svētkus Sestdien, 17. maijā Rīgā atkal notiks Restorānu Diena - pasaulē lielākie ēšanas svētki, kad katrs uz vienu dienu var atvērt restorānu - dzīvoklī, dārzā, darba vietā, parkā vai uz ielas stūra.
12.05.2014.

Sākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Sākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa No 5. līdz 11.maijam Rīgā norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir nu jau piektā restorānu nedēļa, un dalību pieteicis rekordliels restorānu skaits – 36 restorāni.
06.05.2014.

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanā labākie šefpavāri no ēdiena gatavo Rīgas arhitektūras pērles

Pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanā labākie šefpavāri no ēdiena gatavo Rīgas arhitektūras pērles Atklājot Pavasara Rīgas restorānu nedēļu, Rīgas labāko restorānu šefpavāri kopā ar atzītiem Rīgas arhitektiem no dažādiem produktiem pagatavoja Rīgas arhitektūras pērles – Arhitektu namu un Zviedru vārtus, Vanšu tiltu, Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolas koka ēku, kā arī veidoja variāciju par Rīgas pilsētvidi.
30.04.2014. | skatīt galeriju foto

TV šova pavārs Artūrs Freibergs radījis pikantu meksikāņu ēdienkarti

Pavārs un TV kulinārijas projekta “Mūsdienu Latvijas garša” finālists Artūrs Freibergs turpina sevi pierādīt jaunā, šoreiz ļoti meksikāniskā ampluā – viņš ir topošā restorāna “Tex-Mex Republic” ēdienkartes autors.
25.02.2014.

Arī šogad notiks Rīgas restorānu nedēļas

Arī šogad notiks Rīgas restorānu nedēļas Turpinot Rīgas Tūrisma Attīstības biroja (RTAB) un Pavāru kluba aizsākto projektu “Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga”, arī šogad restorāni saviem apmeklētājiem piedāvās maltītes no katrai sezonai raksturīgiem produktiem, kā arī tiks rīkotas divas Rīgas restorānu nedēļas – pavasarī un rudenī.
15.01.2014.

Katrai ēdienreizei cita ēdienkarte -100 000 000 maltīšu variācijas

Katrai ēdienreizei cita ēdienkarte -100 000 000 maltīšu variācijas Vai iespējams vienā pavārgrāmatā iekļaut tik daudz recepšu, lai katrā mūža dienā varētu pagatavot citādāku maltīti? Izrādās, ka jā. “Jāņa Rozes apgāds” izdevis pavārgrāmatu “Katrai ēdienreizei cita ēdienkarte”, informē apgāda pārstāve Daiga Bitēna.
14.01.2014.

Sākas Ziemas Rīgas restorānu nedēļa

Šodien, 2.decembrī, sāka ceturtā Rīgas restorānu nedēļa šogad, kuras laikā ikviens interesents ir aicināts apmeklēt kādu no restorāniem, lai smeltos idejas gaidāmajām svētku maltītēm.
02.12.2013.

Labākie šefpavāri Ziemas Rīgas restorānu nedēļā iedvesmos svētku maltītēm

Labākie šefpavāri Ziemas Rīgas restorānu nedēļā iedvesmos svētku maltītēm Atklājot Ziemas Rīgas restorānu nedēļu, Rīgas labāko restorānu šefpavāri pagatavoja lielākos gardēžu adventes vainagus. Taču nākamās nedēļas laikā ikviens interesents ir aicināts apmeklēt kādu no restorāniem, lai smeltos idejas gaidāmajām svētku maltītēm.
28.11.2013.

Astoņi fakti, kas jāzina par vēlajām brokastīm jeb „brunch”

Astoņi fakti, kas jāzina par vēlajām brokastīm jeb „brunch” Latvijā aizvien populārāka kļūst vēlo brokastu jeb „brunch” kultūra, kad svētdienās maltīte laiski pāriet no brokastīm pusdienās.
13.11.2013.

10 tradicionālie ēdieni pasaules ēdienkartē

10 tradicionālie ēdieni pasaules ēdienkartē Katras tautas kultūras sastāvdaļa ir nacionālie ēdieni, kuru īpatnības un garšu nosaka īpašs ēdiena pagatavošanas veids vai raksturīga sastāvdaļa.
11.11.2013.

Mārtiņdienas gadatirgus un Gardās dienas Centrāltirgū

Mārtiņdienas gadatirgus un Gardās dienas Centrāltirgū No 8. līdz 10. novembrim Centrāltirgū notiks „Mārtiņdienas tirgus”, bet sestdien, 9. novembrī jau otro gadu pēc kārtas notiks Gardās dienās, kuru laikā Eiropas lielākā tirgus tirgotāji piedāvās visplašākās degustācijas iespējas ikvienam pircējam, informē Ivars Jakovels.
06.11.2013.

Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai

Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši un grieķi. Mūsdienās oga atkal iemanto popularitāti, pateicoties zinātniskiem atklājumiem uztura zinātnē un izteiktajām garšas īpašībām.
05.11.2013.

Restorānu nedēļu apmeklējis rekordliels viesu skaits

Restorānu nedēļu apmeklējis rekordliels viesu skaits Rudens Rīgas restorānu nedēļā, kas norisinājās šomēnes, būtiski pieaudzis restorānu apmeklētāju skaits - tika pasniegtas vairāk nekā 3500 īpašā piedāvājuma maltītes, vēsta Rīgas vadošo restorānu šefpavāri.
31.10.2013.

Novembra sākumā gardēžus priecēs Tallinas restorānu nedēļa

No 1. līdz 7. novembrim Igaunijā jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies Tallinas restorānu nedēļa, kurā piedalīsies 35 galvaspilsētas labākie restorāni.
24.10.2013.

Sākas Rudens Rīgas restorānu nedēļa

Sākas Rudens Rīgas restorānu nedēļa 14. oktobrī Latvijas galvaspilsētā sākas jau trešā Rīgas restorānu nedēļa šogad, kas šoreiz veltīta rudenim un šīs sezonas aktuālajiem produktiem. Rudens Rīgas restorānu nedēļa pulcējusi rekordlielu dalībnieku skaitu – 21 restorānu.
14.10.2013.

Kā pasargāt sevi un savu ģimeni no slimībām

Kā pasargāt sevi un savu ģimeni no slimībām Apgāds „Lietusdārzs” izdevis Džesikas K.Blekas „Pretiekaisuma recepšu grāmatu”.
10.10.2013.

Kandavā notiks ceturtie Kafijas un tējas svētki

Kandavā notiks ceturtie Kafijas un tējas svētki 26. oktobrī Kandavā notiks ceturtie Kafijas un tējas svētki. Uzzināt, nobaudīt, iepazīt, iemīlēt - tie ir tikai daži no atslēgas vārdiem, kas raksturo svētku ideju.
07.10.2013.

Nākamnedēļ Latvijā svinēs Putras dienu

Nākamnedēļ Latvijā svinēs Putras dienu Starptautiskā Putras diena visā pasaulē tiek svinēta 10.oktobrī
04.10.2013.

Unisex skaistumkopšanas padomu grāmata jau grāmatnīcās

Unisex skaistumkopšanas padomu grāmata jau grāmatnīcās Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā Metjū Kenija un Sarmas Melngailis grāmatu "Svaigēšana. 100 receptes veselīgam mirdzumam".
18.09.2013.

Izdotas trīs jaunas pavārgrāmatas dažādām gaumēm

Izdotas trīs jaunas pavārgrāmatas dažādām gaumēm “Jāņa Rozes apgāds” laidis klajā trīs pavārgrāmatas, kuru receptes solās palutināt ikvienu laba ēdiena cienītāju.
03.09.2013.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2018
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV