Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Uzņēmums „Baltic Data” atver jaunu veikalu Mēbeļu un interjera centrā „Spice”

Inga Bite, 19.03.2009. 11:13

No 14. marta Mēbeļu un interjera centrā „Spice” darbu sācis jauns 105 kvadrātmetru plašs IT produktu un pakalpojumu veikals „Baltic Data”.

„Esam priecīgi, ka varam atvērt jau astoto „Baltic Data” veikalu tieši Mēbeļu un interjera centrā „Spice”. Pašlaik raugāmies nākotnē ar piesardzīgu optimismu, jo līdz šim esam bijuši tālredzīgi, pārdomāti plānojot finanšu resursus, kas pašreizējos tirgus apstākļos sniedz stabilitātes un drošības sajūtu, salīdzinot ar citiem uzņēmumiem,” apgalvo SIA „Baltic Data” valdes loceklis Aivars Arums.

„Baltic Data” ir Latvijā lielākā specializētu informācijas tehnoloģiju preču un pakalpojumu veikalu ķēde, kas piedāvā iegādāties gan uzņēmuma, gan individuāla datorlietotāja vajadzībām nepieciešamas preces un pakalpojumus. Jaunajā veikalā ir uzstādītas sešas datoru lietošanas vietas, kas klientiem dod iespēju izmantot internetu un uz vietas izdrukāt nepieciešamos dokumentus.

Mēbeļu un interjera centra „Spice” direktors Raimonds Ozoliņš: „Attīstoties IT tehnoloģijām, arvien vairāk mājsaimniecības ikdienā izmanto datortehniku un interneta pieslēgumu. Tāpēc cilvēki, kas plāno mājokļa iekārtojumu, domā ne tikai par to, kāds būs telpas interjers un kādas mēbeles nepieciešamas, bet arī par to, kādu datoru izvēlēties, kāds būs interneta pieslēgums, vai nepieciešams arī printeris, skeneris un cita datortehnika. Tāpēc „Baltic Data” veikals Mēbeļu un interjera centrā „Spice” pircējiem piedāvā visus šos pakalpojumus vienuviet, kas ļauj taupīt laiku un vienā apmeklējuma reizē iegādāties arī atbilstošākās datorlietas savam mājoklim.”

Jaunais veikals ir vienīgā SIA „Baltic Data” tirdzniecības vieta, kurā tiek piedāvāts foto kioska pakalpojums – iespēja ātri un ērti izdrukāt kvalitatīvas fotogrāfijas no fotoaparāta digitālās atmiņas, nepieciešamības gadījumā tās iepriekš apstrādāt, izmantojot skārienjūtīgā datora ekrānu. Veikalā iespējams iegādāties arī vairāk kā 8000 dažādas datoru preces. Daļu no tām uzņēmums ražo pats, tādēļ „Baltic Data” var klientiem piedāvāt preces un pakalpojumus par konkurētspējīgām cenām. Par godu veikala atvēršanai visu marta mēnesi, iepērkoties veikalā „Baltic Data” Mēbeļu un interjera centrā „Spice”, pircēji varēs saņemt atlaides noteiktu preču grupu iegādei.

No 2000. gada Latvijā veiksmīgi darbojas astoņas „Baltic Data” tirdzniecības vietas, kuras izvietotas tirdzniecības centros Rīgā, Liepājā, Jelgavā, Ventspilī, Valmierā un Bauskā. 2008. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,3 miljoni latu.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV