Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Iepazīstieties – Polygloss!

www.quadrex.lv/, 25.03.2009. 17:03

Vienīgais identiskais Polygloss tiek ražots Vācijā, kompānijā Niemann. Quadrex jau gadu ir oficiālais Niemann izplatītājs Baltijā. Mēbeļu ražotājiem un interjeristiem piedāvājam Acrylux un Polygloss – divus aktuālus, augsti kvalitatīvus materiālus ar variācijas iespējām to izpildījumā.
Iepazīstieties – Polygloss!

Pēc būtības Polygloss ir laminēta MDF plāksne, kas pārklāta ar glancētu pārklājumu jeb plēvi, kas piešķir plāksnei ne vien elegantu spīdumu, bet arī aizsargā pret skrāpējumiem.

Pateicoties jaunajam izskatam, tik ierastā laminētā skaidu plāksne piedzīvo brīnišķīgās pārvērtības, iegūstot galvas tiesu augstāka materiāla statusu.

Mēbeles, kā arī jebkurš cits iekšējā interjera izstrādājums, izgatavots no Polyglosa, izskatīsies grezni un piešķirs telpai attiecīgu izskatu. No tā iespējams izgatavot visu mēbeli, var pielietot tikai atsevišķās detaļās, tādējādi atsvaidzinot izstrādājuma izskatu, piešķirot „odziņu”.

Šo materiālu iesakām gan mēbeļu fasādēs – virtuvēs, skapjos, gan mēbelēm, kas paredzētas sabiedriskajās telpās, kur to lietošana ir ievērojami intensīvāka.

Mēs piedāvājam gan 10mm, gan 19mm, gan 26mm biezu Polyglosu. Klāt komplektējamas apdares malas katram dekoram. Polyglosa cena, sākot ar 35 lvl/m2 plus PVN 21%.

Vairāk info skatieties: www.quadrex.lv

Iegādāties Polygloss un Acrylux loksnes Jūs variet pie kompānijas Quadrex, Rīgā Daugavgrīvas 83/89. Tālrunis: 67607400, 67607401, e-pasts: info@quadrex.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV