Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Raksturu attiecība, saderība un pielāgošanās laimīgas ģimenes izveidē

www.meitenem.lv, 30.03.2009. 15:20 | komentāri (1)

Tādi jēdzieni kā viegls un smags raksturs ir relatīvi. Katram ir savi trūkumi. Daudzas lietas, kuras viens nevar panest, cits uzskata par visai pieņemamām. Laime ģimenē ir tieši saistīta ar varu pār savu raksturu, pār sevi pašu. Tas noved pie miera ģimenē.
Raksturu attiecība, saderība un pielāgošanās laimīgas ģimenes izveidē

Sievietes vēlēšanās iegūt ideālo vīrieti nepazūd pat brieduma vecumā. Tādas prasības kā „kļūsti tāds, kā es gribu” nenoved ne pie kā laba. Brīžiem neliels trūkums sievietes raksturā bojā visu viņas lielisko īpašību bildi. Neciešamākā rakstura īpašība ir kašķīgums.

Ar tādām vīrieša rakstura īpašībām kā cietsirdība, despotisms, patoloģisks skopums nevar samierināties. Intereses trūkums ģimenē un savu pienākumu neievērošana vīrietim noved pie ģimenes sabrukuma.

Ideālo cilvēku nav, un ģimene būs laimīga tādā gadījumā, ja jūs izvēlēsieties dzīves biedru ar tādu raksturu, ar kuru jūs varēsiet samierināties. Šeit ir svarīgi cilvēkā redzēt ne tikai labas īpašības, bet arī censties saskatīt viņa trūkumus.

Apskatīsim dažus vīriešu tipus

Egoistiskais bērns. Aizmirstot jūs apsveikt dzimšanas dienā, apvainojas uz dāvanu trūkumu pat viņa vārda dienā. Tas var pāriet ar gadiem, bet, ja vīrietis ir jau vecāks par 25 gadiem, tad dzīve jūs ir savedusi kopā ar mūžīgu bērnu. Tāds tips der sievietei, kura ir pārliecināta sevī. Kura nes visu ģimenes slogu uz saviem pleciem. Atbildība par visu viņai sagādā baudu. Viņa visu pārņem savās rokās, sākot no sīkiem pienākumiem mājās līdz lēmumiem attiecībā uz ģimenes plānošanu.

Meitu mīlētājs jeb vienkāršiem vārdiem brunču mednieks. Šis pārstāvis pastāvīgi izsaka komplimentus, paņem jūsu roku, tur aiz pleca, skatās acīs. Vīriešu kolektīvs viņam ir kā kontrindikācija. Tāds vīrietis ir ideāls sievietei, kura ir pilnībā pārliecināta sevī, kura arī pati labprāt flirtē.

Klusētājs. Vienmēr klusē, smaida, kaut ko murmina, reti uztur sarunu. Ideāls sievietei, kurai patīk parunāt, kura viņā atrod „labāko draudzeni”.

Netīrelis. Mūžīgi izmētāti krekli un laicīgi nenomainītas zeķes - tas ir viņu zirdziņš. Der sievietei, kura ir vēl lielāka netīrele vai, kā viens no variantiem, sievietei ar humora izjūtu.

Skopulis. Ja jūs rēķināt katru kapeiku un esat pieradusi patoloģiski ekonomēt uz visa, tad tas ir jūsu variants. Skopums nav ārstējams, tāpēc jūs veidosiet ideālo ģimeni.

Zemes naba. Tāds vīrietis dzīvē redz tikai sevi, savu personu, viņam glaimo mājās esoša dievinātāja. Der tādai sieviešu kategorijai, kuras sauc par bārbijām, vai arī tādai pašai, tikai sieviešu dzimtas zemes nabai.

Maza auguma nepievilcīgs plikpauris. Zem tāda ārējā izskata visbiežāk slēpjas ļoti smalkjūtīga dziļa personība. Savienojams ar sievieti, kurai dvēsele ir svarīgāka par ārieni.


Tas viss, protams, ir relatīvs un ar humoru. Galvenais, ģimenē ir jāvalda savstarpējai saprašanai. Kaut kādas dzīves situācijas, kuras tiek skaidrotas šai laikā, ļauj cilvēkiem saprast, cik ļoti viņi viens otram ir vajadzīgi.

Laulātajiem ir vienam otru jāpapildina. Lūk, kādi ir ideāli varianti:

Līderis visos jautājumos un tas, kuram patīk, ja viņu vada;

Mīlestību nesošs un gādīgs un cilvēks, kurš ir pieradis to visu pieņemt;

Mierīgs, līdzsvarots un eksplozīvs, neatlaidīgs .

Bet šeit ir jābūt mēram. Viss paiet, un jūtas atdziest. Divi pavisam atšķirīgi raksturi sāk arvien spēcīgāk konfliktēt. Šeit ir svarīga arī cilvēku psiholoģiska savienojamība, kura ir tieši saistīta ar cilvēku temperamentu. Atcerēsimies temperamenta tipus:

Melanholiķi – smalkjūtīgi, ievainojami;

Flegmatiķi – apdomīgi, mierīgi cilvēki;

Holēriķi – enerģiski, ar lielu gribas-spēku, kuriem patīk sasniegt visu par jebkuru cenu;

Sangviniķi – jautri, labsirdīgi, kuriem patīk lielas kompānijas.

Lai cik tas nebūtu dīvaini, bet partneru vienāds temperaments dod sliktu savienojamību.

Lielākais variantu skaits ir melanholiķim. Viņš var sadzīvot ar flegmatiķi un ar sangviniķi, kā arī ar sev līdzīgu.

Slikti šajā ziņā iet flegmatiķim un sangviniķim. Šeit liela nozīme ir dažādai ātruma reakcijai.

Ļoti svarīgs ir arī tas, kā cilvēki attiecas pret kaut kādām dzīves problēmām. Smalkjūtīgs, ievainojams cilvēks nevarēs sadzīvot ar rupju un familiāru cilvēku. Skops cilvēks – ar cilvēku, kurš viegli tērē naudu.

Materiāli nodrošināts cilvēks nav savienojams ar kādu, kurš pastāvīgi par kaut ko uztraucas. Šeit ir svarīgi laikā saprast cilvēku, viņa paradumus un raksturu. Tad jūsu laulība būs laimīga.

Materiāls publicēts sadarbībā ar meitenem.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV