Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Iedvesmojies savam kāzu tērpam no 3. līdz 5. aprīlim Ķīpsalā!

Inese Libere, 01.04.2009. 17:30

Visas līgavas, līgavu māsas, vedējmātes un ikviena sieviete, kas vēl tikai sapņo par savām kāzām, aicināta uz Ķīpsalu, kur aprīļa sākumā izstādē “Intertextil Balticum” būs vēl nebijis JAUNUMS – modes pasaules krāšņākais veikums un ikviena modes tērpu dizainera deserts – kāzu tērpi. Izstāde risināsies trīs dienas – no 3. līdz 5. aprīlim, savukārt krāšņā kāzu tērpu modes skate notiks 5. aprīlī plkst. 13.00.
Iedvesmojies savam kāzu tērpam no 3. līdz 5. aprīlim Ķīpsalā!

Kāzu tērpu ekspozīcijas un līgavas tērpu modes skates veidošanā Ķīpsalā piedalās vadošie Latvijas kāzu tērpu saloni un kāzu pakalpojumu sniedzēji. Jaunie pāri un kāzu viesi Ķīpsalā varēs izvēlēties tērpus un aksesuārus, kā arī saņemt konsultācijas un padomus par kāzu rīkošanu.

Vadošo kāzu tērpu salonu rokraksti vienuviet Ķīpsalā

Ķīpsalā varēs salīdzināt kāzu salonu piedāvāto kolekciju rokrakstu un stilu, izvēlēties sev raksturīgo, kā arī sarunāt tikšanos salona apmeklējumam un tērpa izvēlei. Šeit būs iespēja arī noskatīt vai iegādāties kādu mīļu dāvaniņu vai aksesuāru. Izstādē katrs salons piedāvās īpašas cenas un speciālas atlaides savām precēm.

Kāzu tērpu ekspozīcijā tiks piedāvātas pašas jaunākās 2009. gada kolekcijas: ekskluzīvas, elegantas un visdažādākajām gaumēm piemērotas Lielbritānijas dizainera Stevies Gowns kāzu kleitas, Francijas kāzu tērpu zīmoli “MIRELLA” un “ETS CLAUDE HERVE”, ekskluzīvā Spānijas zīmola “MODEL NOVIAS” kāzu kleitas, Eiropā popularitāti ieguvušā Baltkrievijas zīmola “PAPILIO” tērpi. Tradicionālu, netradicionālu un pat ļoti ekstravagantu kāzu tērpu piedāvājums būs no Francijas, Spānijas, Anglijas, ASV, Turcijas, Polijas, Itālijas, Grieķijas, Austrālijas.

Šeit varēs novērtēt arī Latvijas dizaineru veidotos kāzu tērpus, kuru vidū sev piemērotu atradīs gan romantiķi, gan klasisko vērtību piekritēji, gan ekstravaganti jaunie pāri. Ja kāzu tērpam līgava nepiešķir tik lielu nozīmi, tad noderēs izstādē piedāvātie vienkāršākie kāzu tērpi, kas pēc svinīgā notikuma būs velkami uz ballīti vai svinīgāku sarīkojumu.

Izstādē piedalīsies Latvijas vadošie kāzu saloni – “Jūlija”, “Gimeneja”, “Black&Blondie”, “Kāzām un Ballēm”, “Fiancee”, “Myosotis”, pilna servisa kāzu studija “Baltic Wedding”, “Kāzu aģentūra” un citi uzņēmumi.

Pasākuma nagla - kāzu kleitu modes skate

Katras modes skates saviļņojošākais kāpinājums ir tad, kad uz skatuves tiek prezentēts skates autora radītais kāzu tērps. Svētdien, 5. aprīlī plkst. 13.00 Ķīpsalā gaidītākajām notikumam un “tērpu desertam” būs veltīta stundu gara modes skate, kuru veidos visdažādāko kāzu tērpu salonu piedāvājums.

Jauno modes mākslinieku un dizaineru konkurss “Habitus Baltija 2009”

Iespējams, ka kāda līgava idejas savam kāzu tērpam varēs noskatīt 9. jauno modes mākslinieku un dizaineru konkursā “Habitus Baltija 2009”, kas Ķīpsalā notiks 4. aprīlī no plkst. 14.00 līdz 18.00. 37 jaunie modes mākslinieki un tērpu dizaineri ar 35 kolekcijām piedalīsies trīs dažādās konkursa kategorijās: rūpnieciskais pret-a-porter (9 kolekcijas); mākslinieciskais pret-a-porter (18 kolekcijas); mākslinieciski atraktīva avangarda mode (8 kolekcijas). Konkursā piedalīsies jaunie modes mākslinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas mākslas augstskolām.

Vairāk par izstādi un kāzu tērpu piedāvājumu mājas lapā www.bt1.lv/intertextil

Kā zināms, no 3. līdz 5. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 14. starptautiskā tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstāde “Intertextil Balticum 2009”, kurā būs daudzveidīga preču un pakalpojumu ekspozīcija, modes skates, pasākumi profesionāļiem, jaunākās pavasara/vasaras sezonas modes kolekciju prezentācijas un jauno modes mākslinieku un dizaineru konkurss “Habitus Baltija”. Izstādi rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Vieglās rūpniecības uzņēmumu asociāciju, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Lietuvas Vieglās rūpniecības centru un Latvijas Mākslas akadēmiju.

Izstādes darba laiks:
3. – 5. aprīlis    10.00–18.00

Ieejas biļešu cenas:
Ieejas biļete – Ls 3,00
Pensionāriem, skolēniem – Ls 2,50

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV