Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jauna debija Latvijas valkājamās modes pasaulē šodien arī klubā "Nautilus"

Gerda Bērziņa, 03.04.2009. 12:04

Ar panākumiem un lielu apmeklētāju atsaucību vakar "Riga Fashion Week" atklāšanas pasākuma ietvaros BBārā tika sagaidīta jauna debija Latvijas "valkājamās" modes pasaulē - QooQoo.
Jauna debija Latvijas valkājamās modes pasaulē šodien arī klubā "Nautilus"

Sakarā ar lielo interesi un apmeklētāju vēlēšanos kolekciju apskatīties ar papildinājumiem vēlreiz, visi tiek laipni gaidīti uz QooQoo modes skati klubā "Nautilus" šovakar, 3.aprīlī, atkārtoti, kur uzmanību rosinošie un neparastie tkrekli tiks prezentēti kopā ar portāla Nightlife.lv divu gadu jubilejas aktivitātēm.

Atgadinām, ka Pasākums notiks kluba Nautilus trīs zālēs:

Nightlife Loves House –  leģendāri un pozitīvi House mūzikas ritmi, ko dāvās  DJ Saint, DJ Deros, DJ Crash, DJ Rise un DJ Aldee.
Nightlife Loves Tech and Minimal – kluba Nautilus chill-out zāle pārvērtīsies līdz nepazīšanai, jo 3.aprīlī šajā zālē spēlēs  Electricano, Kris Hovel B2B Dirtnap, Ratz Lukas & Johny Adroit, un Solid!
Nightlife Loves Glamour – kluba Nautilus VIP zālē valdīs īpaša gaisotne īpašiem cilvēkiem, bezmaksas šampanietis visas nakts garumā un  skanēs DJ seti no DJ Saimons un DJ Roberto.
VIP zāles viesus gaida arī speciāla dāvana no NIGHTLIFE.lv! Pasākuma laikā notiks arī Nightlife TV reportāžu veidošana.




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV