Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

RIGA FASHION WEEK svin 10. sezonu

Tatjana Baļvas, 04.04.2009. 14:13 | komentāri (2)

No 2. līdz 5. aprīlim Rīgas modes nedēļa (RIGA FASHION WEEK) svin savu jubileju – 10. sezonu.

Piecu gadu laikā Rīga ir to modes galvaspilsētu skaitā, kurām ir sava Modes nedēļa, un pa šo laiku tā ir iekarojusi Baltijas reģiona modes dzīves centra statusu. Divas reizes gadā – pavasarī un rudenī – RIGA FASHION WEEK pulcē kopā modes dizainerus, žurnālistus, modes kritiķus no visām Baltijas un citām valstīm, kā arī sabiedrības elites pārstāvjus, lai parādītu vadošo modes dizaineru nākamās sezonas kolekcijas. Šoreiz tiks prezentētas 2009./2010. gada rudens/ziemas kolekcijas no labākajiem Baltijas dizaineriem un pasaules mēroga modes zvaigznēm no Krievijas un Itālijas. Savas kolekcijas Latvijas publikas un starptautisko modes speciālistu vērtējumam piedāvās dizaineri no Latvijas: Katya Šehurina, Šeila, Alise Indriksone, Anna Ledskalniņa un Aleksandrs Pavlovs (Frazzo); no Lietuvas: Sandra Straukaite un Diana Nevedomskyte; no Igaunijas: Reet Aus. Goda viesu statusā uzstāsies Oļegs Birjukovs (Krievija) un itāļu kāzu kleitu zīmols Atelier AIMEE. Trešais Modes nedēļas goda viesis – pasaules slavens modes zīmols Byblos (Itālija) – noslēgs jubilejas RFW ar gala skati.

3., 4. un 5. aprīlī viesnīcas Reval Hotel Latvija otrajā stāvā notiks dizaineru showroom, kas būs atvērts bajeriem, stilistiem, modes profesionāļiem un citiem interesentiem.

Modes nedēļas programmu atklās RFW ballīte kopā ar SWH un SWH+. Tās laikā restorānā B-bārs radio ētera zvaigznes kļūs par podiuma zvaigznēm, demonstrējot tērpus no veikala Absinte un modes zīmola QooQoo. Šis radiostaciju komandas ieguldījums ir patīkams pārsteigums organizatoriem, jo jau ne pirmo gadu SWH un SWH+ atbalsta Rīgas modes nedēļu.

3. aprīlis Rīgas modes cienītājiem sāksies ar jaunā salonveikala Fiancée prezentāciju Berga bazārā, kas piedāvās Latvijas līgavām ekskluzīvas kāzu kleitas no pasaules slavenā itāļu zīmola Atèlier AIMÉE. Jaunākā kolekcija tiks demonstrēta 3.aprīļa vakarā RFW galvenajā skašu zālē viesnīcā Reval Hotel Latvija, ar Itālijas vēstniecības Latvijā atbalstu.
    
Tradicionāli RFW katras dienas programmu noslēdz ballītes pilsētas modīgākajās vietās. Carrera launch party & show notiks greznākajā Rīgas naktsklubā Studio 69, kas atrodas ROYAL CASINO HOTEL & SPA RESORT. Carrera ir stilīgas saulesbrilles, kas radītas sportam un sacensībām, bet sava iespaidīgā dizaina dēļ tās ir iemīļojušas pat tādas zvaigznes kā Gvena Stefani, Viktorija Bekhema, Ašer u.c. Holivudas zvaigznes. Programmā ir gaidāma modes skate no Carrera, deju šovs no Most Wanted Crew un DJ ELLA jaunākā singla prezentācija.

RIGA FASHION WEEK reklāmas kampaņai parādoties masu medijos, pilsētas ielās un publiskajās vietās, daudzi jau paspēja apbrīnot šīs Modes nedēļas brīnišķīgo imidžu! Šī vienkārši ļoti skaistā bilde piešķir Nedēļai vēl lielāku svētku noskaņojumu. Tā ir spilgta un gaiša kā pats pavasaris! Imidža bilde ir lietuviešu foto-studijas Ciklopas dāvana RFW organizatoriem. Fotogrāfija tika radīta viena no pazīstamākajiem fotogrāfiem Lietuvā – Tomasa Kauņecka – vadībā (Tomas Kauneckas). Stiliste Ausra Norkute, grims Laura Kreivyte, modele Dangule (Baltic Model Management).

Maybelline New York ir RIGA FASHION WEEK oficiālā dekoratīvā kosmētika. Gluži kā Ņujorka, kas ir pasaules modes Meka, arī Maybelline New York zīmols ir modīgs un mūsdienīgs. Maybelline New York atbalsta modes nedēļas Ņujorkā, Berlīnē, Maskavā un līdzi pasaules modes galvaspilsētām tagad atbalsta arī RIGA FASHION WEEK!

Šajā sezonā pirmo reizi vēsturē uz Rīgas podiuma nāks labākās Latvijas modeles, kuras strādā pasaules Modes nedēļās. RIGA FASHION WEEK skatēs strādās labāko Latvijas modeļu sastāvs no Latvijas Modeļu aģentu asociācijas. Šīs modeles piedalījās pasaules slaveno modes dizaineru skatēs Milānā, Parīzē, Londonā. Šis notikums paceļ RFW jaunā, vēl prestižākā līmenī.


RFW ģenerālais sponsors - ESPA Riga

RFW oficiālā dekoratīvā kosmētika - Maybelline
RFW oficiālā matu kosmētika – Schwarzkopf Professional
RFW oficiālais dzēriens – Freixenet
RFW oficiālās viesnīcas – Reval Hotels, Gutenbergs
Oficiālais ūdens - Evian

RFW partneri – Rīgas dome, S&G print, TNT

RFW galvenie mediju partneri - L`OFFICIEL, SWH, SWH+, TV5

Informatīvais atbalsts – Market Media, TVnet, Intelligent.lv, SVM, mango.lv, BNS, Baltic Outlook
 
Informatīvais atbalsts Igaunijā - Яна
 
Matu sakārtojums - salons Pastelle
Make-up – Baltijas vizāžistu asociācija
Modeļus nodrošina Latvijas Modeļu aģentu asociācija
Tehniskais nodrošinājums – M-Lite
Iestudējums un horeogrāfija – Aleksandrs Kiseļevs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV