Trešdiena, 15.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sofija, Taiga, Airita, Arita;

Ideāli piemērotas virtuves no Accenta

www.accenta.lv, 20.04.2009. 09:12

Kas ir mūsdienu virtuve? Tā ir ērtību sakopojums ar mākslinieciski pilnīgām formām un augstām tehnoloģijām. Tieši šīs lietas Accenta dizaineri ievēroja izstrādājot produktu- virtuves iekārtas sērijveida dzīvokļiem.
Ideāli piemērotas virtuves no Accenta

Mēbeles ir veidotas vadoties pēc virtuves telpas izmēriem, kas ir attiecīgā sērijveida dzīvoklī.

Katram sērijveida dzīvoklim Accenta dizaineri ir izstrādājuši piedāvājumu no četriem virtuvju variantiem , kuri savā starpā atsķirās ar piedāvāto materiālu veidiem un cenām.

Piedāvājuma klāstā ir virtuves mēbeles ar fasādēm no lamināta, masīvkoka, akrila un stikla, kam izmantoti tikai augstas kvalitātes izmejmateriāli, kas tiek piegādāti no Rietumeiropas un Skandināvijas kompānijām.

Virtuves iekārtai ir iespējams izvēlēties jūsu gaumei un virtuves interjeram atbilsošu krāsu gammu un dekorus.

Savas sērijas virtuvi meklējiet Accentas lapa no sērijveida dzīvokļu virtuvju piedāvājumā vai arī kādā no Accentas saloniem vai tirdzniecības vietām.

Atcerēsimies! Labi pārdomāts virtuves mākslinieciskais noformējums palīdz saimniecei virtuves darbos, ietaupa laiku, un veido psiholoģiski labvēlīgu klimatu mājās.

www.accenta.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV