Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Materiāli mūsdienu virtuves mēbeļu izgatavošanai

www.accenta.lv, 28.04.2009. 08:09

Materiāli, ko izmanto mūsdienu virtuves mēbeļu ražošanā, priecē ar daudzveidību. Accenta dizaineri uzskaita, ka virtuves fasādes izgatavo no koka, ar emalju pārklātā MDF, kā arī tērauda, alumīnija, akrila un multipleksa.
Materiāli mūsdienu virtuves mēbeļu izgatavošanai

Galda virsmas ražo no akmens vai alumīnija, tērauda, lamināta, marmora un granīta, flīzēm un pat betona.

Accenta dizaineri skaidro, ka metāls ir izturīgs, taču viegli skrāpējams. Lamināts ir lētāks, taču nav „dzīvības" sajūtas. Dabīgais akmens ir izturīgs un skaists, taču uz tā paliek traipi no šķidrumiem. Mākslīgais akmens ir ļoti izturīgs, turklāt arī bojājumi uz šādām virsmām ir viegli novēršami.

Accenta dizaineri informē, ka virtuves sienas parasti savieno ar galda virsmām, to apdarē izmanto alumīniju, nerūsējošo tēraudu, mākslīgo un dabīgo akmeni vai tradicionālās flīzes.

Kopš 90.gadu sākuma pakāpeniski vērojama atteikšanās no plastmasas un lamināta par labu kokam, akmenim un tēraudam. Šī tendence atbilst patērētāja vēlmēm mājās iekārtot profesionālo virtuvi, gluži kā restorānos.

Materiāls izmantots no aca.lv

www.accenta.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV