Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Kompānija „Quadrex” piedāvā modernu mēbeļu rokturus no Dānijas

Quadrex, 29.04.2009. 16:53

Kompānija „Quadrex” sadarbībā ar skandināvu furnitūras ražotāju „Furnipart” (Dānija)  klientiem visā Baltijā piegādā modernus mēbeļu rokturus.
Kompānija „Quadrex” piedāvā modernu mēbeļu rokturus no Dānijas

Latvijā šie mēbeļu rokturi  īsā laikā ieguvuši  lielu popularitāti mēbeļu dizaineru aprindās. Mēbeļu rokturus no „Quadrex” atzinīgi novērtējuši arī  lielākie mēbeļu ražotāji visā Baltijā. Klients, kas pats izvēlas aksesuārus savai mēbelei, rokturus iegādājas kompānijā „Quadrex” to kvalitātes un dizaina dēļ. Īpaši liela izvēle ir tieši virtuvju rokturiem. Kā pozitīvs pareizas izvēles rāditājs kalpo fakts, ka lielākais virtuvju ražotājs Latvijā „Accenta”, savās virtuvju kolekcijās izmanto tieši Furnipart rokturus.

Ar ko „Furnipart” mēbeļu furnitūra izceļas starp līdzīgiem ražojumiem?

1. Ekskluzīvs dizains. Šiem mēbeļu rokturiem raksturīgs  skandināvisks dizains, kurš mazliet atšķiras no Austrumeiropai  raksturīgajām tendencēm.  Tam raksturīgs masīvs dizains, tajā pašā laikā saglabājot eleganci un līniju vieglumu.

2.  Materiālu izvēle. „Furnipart” īpašu nozīmi pievērš materiālam, no kura tiek gatavoti mēbeļu rokturi, jo cilvēki pieskaroties rokturim, sajūt tā virsmu.  Ja rokturis ir alumīnija, tad pieskaroties tam pat aizvērtām acīm, ir nepārprotami skaidrs, ka pieskarieties alumīnijam. Tas attiecināms uz visiem materiāliem, kurus ražotājs izmanto:  ādu, stiklu, metālus, polimēra materiālus.

3. Izstrādājuma kvalitāte. Rokturi tiek ražoti Dānijā. Zīmīgi, ka „Furnipart” mēbeļu rokturu ražošanā praktiski neizmanto alumīnija pulvera sakausējumu. Mēbeļu rokturi ir  viscaur izgatavoti no materiāla, kāds tas ir redzams. Ja rokturis ir alumīnija, tad tas ir tiešām izgatavots no alumīnija.  Šāda ražošanas metode, dod mēbeļu rokturim  mehānisku un vizuālu izturību  ekspluatācijā.

Mēbeļu rokturi ir nozīmīgs akcents, kas piešķir mēbelēm raksturu. 

Vairāk par „Furnipart” mēbeļu rokturiem uzzināsiet Quadrex mājas lapas sadaļā: http://www.quadrex.lv/products/48/ vai zvanot uz tālruni 67607400. Iegādāties tos variet Quadrex birojā, Rīgā Daugavgrīvas 83/89

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV