Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Krāsu akcenti virtuvē

www.accenta.lv, 07.05.2009. 15:13

Accenta dizaineri iesaka, ja vēlaties izcelt savas virtuves oriģinalitāti, izvēlieties kādu noteiktu detaļu- tā var būt gan atsevišķa mēbele, gan arī arhitektoniska detaļa, gan kādi sadzīves priekšmeti un ap to veidojiet pārējo interjeru. Tas var ietekmēt arī kopējo telpas stilu un gaisotni.
Krāsu akcenti virtuvē

Protams, ja mēbeles jau iegādātas, telpa jāpieskaņo tām. Ja koka galdiņi un skapīši ir krāsoti, interjerā var izmantot visu toņu dzelteno, gaišzilo un balto krāsu. Nerūsējošā tērauda virsmām labi der gaiši pelēkais, bet maigi rozā piestāv gan dabiskam kokam, gan metālam.Accenta dizaineri iesaka ja vēlaties radīt siltuma iespaidu, izvēlieties kaut ko no sarkanās krāsu paletes, ja gribat redzēt ko svaigāku, izteiksmīgāku - izmantojiet zilganos toņus.

Nevajadzētu arī aizmirst, ka gaišie toņi vizuāli palielina telpu, bet tumšie - sašaurina. Savukārt, ja virtuves sienas būs gaišas, bet mēbeles - tumšas, tās būs galvenais akcents telpā.

Ja virtuvē ir slikts apgaismojums, tad vislabākā krāsa tomēr būs baltā, ko daudzi gan uzskata par garlaicīgu. Accenta dizaineri uzsver, ka tā ir piemērota gandrīz jebkurai telpai, bet virtuvē rada tīrības un svaiguma iespaidu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV