Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Sēžam stabili!

www.accenta.lv, 19.05.2009. 09:07

Kādam jābūt labam krēslam? Tas ir jautājums, uz kuru nav iespējams sniegt vienu vienīgu atbildi.
Sēžam stabili!

Virtuves krēslam jāiekļaujas interjerā: tā izmēriem, proporcijām un veidolam jāatbilst telpas dizainam un krāsu gammai. Krēslam jābūt izturīgam, lai pēc gada nav jāpērk jauns mēbeļu komplekts. Un pavisam noteikti virtuves krēslam jābūt ērtam.

Runājot par virtuves krēsliem mēs dažkārt aizdomājamies - kāpēc viens ir tik ērts un komfortabls, bet sēdēšana uz cita sagādā vienas vienīgas mocības? Kāpēc viens atslābina muguru, bet cits liek muskuļiem saspringt? Accenta dizaineri uzsver, ka patiesībā viss slēpjas mēbeļu dizaineru darbā - vieni izgatavo parastu mēbeli, bet citi domā par to, kā radīt mākslu un komfortu vienlaikus.

Accenta dizaineri informē, ka mēbeļu ražošanā eksistē trīs galvenie stili: ekonomiskais, avangarda un ekskluzīvais.

Ekonomiskā stila virtuves krēsli - tā vienmēr ir klasika, noteiktas formas, plaša izvēle un arī oriģināls dizains. Šie krēsli iederas gandrīz ikvienā vidē.  

Labas virtuves mēbeles avangarda stilā izceļas ar minimālismu. Tām nav asu stūru, bet izliektas elegantas formas. Accenta dizaineri iesaka lai virtuvi iekārtotu šādā stilā, jābūt ļoti smalkai gaumei, un te labāk aicināt talkā interjera dizaineri.

Un visbeidzot ekskluzīvais stils. Šī stila krēsli nav vienkārši mēbeles, uz kurām sēdēt, bet veseli mākslas darbi, kas ar ārējo veidolu pasvītro konkrētās organizācijas prestižu un stabilitāti.

Materiāls izmantots no multiprese.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV