Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Aksesuāri virtuvē

www.accenta.lv, 21.05.2009. 11:40

Skaidrs, ka nevienā virtuvē nevar iztikt bez mēbelēm. Tomēr tas nebūt nav viss, kas šajā telpā nepieciešams. Ražotāji piedāvā arī dažādus aksesuārus, kas saimniecei būtiski atvieglo darbošanos.
Aksesuāri virtuvē

Pie šiem priekšmetiem Accenta dizaineri min speciālu metāla plāksni vai cauruli (dēvētu par reilingu). Šo elementu liek pie sienas starp augšējo un apakšējo skapīti, un pie tā stiprina trauku žāvējamo, paliktņus sīkiem priekšmetiem un virtuves piederumiem. Tādējādi virtuves darbvirsma tiek atbrīvota no dažādiem sīkiem priekšmetiem. Uz atsevišķiem āķīšiem var pakarināt kausus, krūzītes vai nelielus katliņus. Līdz ar to šiem priekšmetiem nav vajadzīga vieta plauktos. Pie virtuves aksesuāriem Accenta speiciālisti pieskaita arī lokālo apgaismojumu. Mūsdienās šajā telpā neiztiek tikai ar vientuļu griestu lampu. Atsevišķus gaismas ķermeņus var izvietot virs darbvismas, pie plauktiem, vai aiz stiklotām skapīšu durtiņām. Ja vēlaties, lai virtuvē vienmēr valdītu kārtība, ļoti noderīgas būs izbīdāmās "sekcijas" katlu novietošanai, dažādas kārbas un grozu konstrukcijas. Iespējas ir pašas - bet izvēle, protams, saimnieku rokās!

Materiāls izmantots no multiprese.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV