Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

EGIDIA - jaunums Betafence ražoto vārtu sortimentā

Kristīne Atraste, 30.06.2009. 17:20

Privātpersonām, izvēloties žogu un vārtus, svarīgi meklēt kompāniju, kas piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu un profesionālu konsultāciju par katrai mājai piemērotāko nožogojuma vai vārtu izvēles variantu. Viens no līderiem žogu un vārtu ražošanā pasaulē uzņēmums Betafence šajā sezonā piedāvā jaunu funkcionālu un estētisku risinājumu vārtu izvēlē – EGIDIA. Tas ir izcils risinājums dzīvojamo māju kvartāliem, parkiem, baseiniem, noliktavām un rūpnīcām.
EGIDIA - jaunums Betafence ražoto vārtu sortimentā

„Vasaras sezona jau pilnā sparā. Vasara ir laiks, kad īpaši piedomājam pie mūsu mājas apkārtnes labiekārtošanas. Viens no svarīgākajiem elementiem mūsu mājas eksterjerā ir žogs un vārti. Jāuzsver, ka žogs un vārti pilda ne tikai drošības funkciju, bet papildina arī pagalma arhitektonisko iekārtojumu” stāsta Betafence Baltijas reģiona pārdošanas koordinators Audrius Bartaška „Betafence vērtība ir novatorisms un radoša pieeja, kā arī plašs piedāvātās produkcijas klāsts. Vadoties pēc šīs nostājas, Betafence projektētāju un ražotāju komanda izstrādāja arī jaunu veramo un bīdāmo vārtu sortimentu EGIDIA.”

EGIDIA īpašā iezīme ir vārtu tērauda konstrukcijas izturīgums. Svarīgi, ka vārtu izmērus varat pielāgot jūsu īpašuma vajadzībām - no vienviru vārtiem 1x1,5 m līdz divviru vārtiem un pat sešmetrīgiem bīdāmajiem vārtiem. Vārtus varat pieskaņot savas mājas arhitektoniskajam dizainam, izvēloties atbilstošāko krāsu - zaļu, cinka vai antracīta.


EGIDIA ir mūsdienīgi, ērti un kvalitatīvi bīdāmie vārti, kas izstrādāti, lai tos varētu pielāgot ļoti plašam vajadzību klāstam. Vārti darbojas klusi un bez aizķeršanās, ir ilgstoši aizsargāti pret koroziju. Domājot par vārtu funkcionalitāti rudens un ziemas sezonā, satraukumam nav pamata, jo vārti darbojas garantēti, droši, bez aizķeršanās, pat neskatoties uz sniegu, lapām vai smiltīm. Svarīgi, ka vārtiem ir vienkārša uzstādīšana, kas ietaupa finanšu līdzekļus uz sarežģītas montāžas rēķina

Runājot par žogu biznesu kopumā, Betafence Baltijas reģiona pārdošanas koordinators Audrius Bartaška akcentē, ka līdz šim Betafence galvenais patērētājs bija būvniecības nozare. Ekonomiskās krīzes radītās sekas liek uzņēmumam vairāk pievērsties privāto pircēju tirgus paplašināšanai. Betafence pārstāvis atzīst, ka tiek meklētas visas iespējas, lai padarītu produkciju pieejamu arī krīzes apstākļos. Tas tiek īstenots, piedāvājot plašu produkcijas klāstu dažādās cenu kategorijās. Salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, Betafence produkcijas cenas kļuvušas ievērojami lētākas. Tam pamatā ir fakts, ka rūpnīca katru gadu uzlabo tehnoloģijas žoga izgatavošanai. Protams, cenu pazemināšanā noteicošais faktors ir pasaules ekonomiskā krīze.

Betafence visai produkcijai dod 10 gadu garantiju, taču pieredze rāda, ka arī pēc 25 gadiem šie žogi pildīs savas funkcijas.

Betafence produkciju Latvijā var iegādāties SIA Preiss Būve, SIA LightSome un SIA DN Sistēmas.

Betafence ir lielākais nožogojuma ražotājs Eiropā ar lielāko produkcijas rūpniecības akciju paketi. Betafence var lepoties ar 125 gadu uzkrāto pieredzi augstas kvalitātes žogu ražošanā. Betafence žogu sistēmas tiek plaši pielietotas, lai nodrošinātos pret risku gan augstas bīstamības teritorijās, gan industriālajos rajonos, gan arī privātmāju un sabiedriskajos objektos.

Betafence kopumā ir 13 ražotnes 11 valstīs Eiropā, Āzijā un Āfrikā. Betafence produkcija ir pieejama 100 pasaules valstīs. Betafence strādā saskaņā ar ISO 9001 kvalitātes standartu. Vairāk par Betafence skatiet www.betafence-zogi.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV