Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Piemeklē apģērbu savai personībai Positivus festivālā Retro Spectro teltī

Linda Ezerkalna, 13.07.2009. 14:34

Positivus festivāla laikā Retro Spectro teltī varēs iegādāties vintage tērpus, retro aksesuārus un dizaina priekšmetus – lietas ar attieksmi, kas izceļ valkātāja individualitāti.
Piemeklē apģērbu savai personībai Positivus festivālā Retro Spectro teltī

Apvienība Retro Spectro, kuru pārstāv vintage entuziasti Linda Ezerkalna un Markö Lakehill, īpaši Positivus festivālam atlasījuši izteiksmīgu 60.-80. gadu apģērbu, apavu, somu un citu aksesuāru kolekciju. Saskaņā ar labākajām brīvdabas tirgošanās tradīcijām, pircēji varēs par iepatikušos lietu pakaulēties, kaut arī sākuma cenas visam piedāvājumam būs ļoti saprātīgas.

Tapat apmeklētaji varēs savā īpašuma iegūt antīkus priekšmetus interjeram, aizgājušo gadu bižutērijas pērles un dizaineres Ievas Skujas veidotos filca tauriņus Latvijas kontūras veidolā.

Retro Spectro ļauj radošām un drosmīgām personībām paspilgtināt savu vizuālo tēlu ar oriģinālām aizgājušo gadu lietām nevis to mūsdienu masveida kopijām. Tas nozīmē audumus, kādi vairs netiek ražoti, unikālu dizainu un bieži - augstu kvalitāti. Tas arī nozīmē tērpu, kāds nebūs nevienam citam.

Vairāk informācijas: www.retrospectro.wordpress.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV