Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Tiek atvērts Latvijā pirmais "Replay" veikals

Sanita Rībena, 13.07.2009. 16:19

16.jūlijā "Galerijā Centrs" notiks apģērbu veikala "Replay" atklāšanas pasākums. No plkst. 14.00 – 17.00 ikvienam tirdzniecības centra apmeklētājam būs iespēja nofotografēties īpašā pikantā fotosesijā, savukārt no plkst.17.00 veikalā notiks saviesīgs pasākums, kurā "Replay" vasaras kolekciju demonstrēs pazīstami aktieri un sportisti, lūgtie viesi teiks uzrunas, iemalkos vīnu un baudīs uzkodas.

"Replay" ir viens no "Fashion Box" grupas pārstāvētajiem zīmoliem. Grupas darbība aptver visas Eiropas valstis, Tuvos Austrumus, Āziju, Ameriku un Āfriku, gadā nopelnot 305 miljonus eiro. "Replay" apģērbs ir domāts mūsdienīgiem cilvēkiem, kas seko līdzi modei un meklē paši savu stilu. Katru sezonu zīmols nodrošina aptuveni 1300 jaunu modeļu. Grupai pieder aptuveni 6000 tirdzniecības vietas visā pasaulē. Latvijā šis ir pirmais grupas veikals.

""Replay" vasaras apģērbu kolekcijā redzama ASV klasisko vērtību jauna interpretācija, to vada iedvesma, kas gūta no spilgtākajiem Amerikas tēliem – lielceļu baikeriem, Holivudas kinodīvām, seno cilšu indiāņiem un sportiskajiem lielpilsētu veiksminiekiem," stāsta Laura Lapiņa, "Replay" pārstāve, "Šajā kolekcijā spilgti izpaužas mūsdienās tik aktuālā tendence savienot dažādu kultūru, dažādu pasauļu elementus. Holivudas glamūrs un kino dīvu elegance, fabrikas strādnieku skarbais šarms, Amerikas rietumu vesternu atblāzma un roka leģendu valdzinājums, seno indiāņu noslēpumainie raksti un 21. gadsimta urbānās noskaņas. Eksotiski kokvilnas audumi, grafiski raksti, puķaini svīteri un krāsaini pastkaršu attēli – mūsdienīgi, eleganti un nepiespiesti."

Pasākuma dienaskārtība

14.00 – 17.00

Visi tirdzniecības centra apmeklētāji tiek aicināti piedalīties īpašā fotosesijā, ko nodrošinās fotogrāfs Jānis Kešāns improvizētā foto studijā turpat jaunā veikala telpās. Lai piedalītos fotosesijā, jāievēro divi noteikumi – jāuzvelk kādi no "Replay" džinsiem, savukārt ķermeņa augšdaļu drīkstēs rotāt vien pie fotogrāfa pieejamie aksesuāri (t.s. topless). Interesantākās fotogrāfijas varone vai varonis saņems īpašu balvu no veikala "Replay". Visi akcijas dalībnieki savu fotogrāfiju varēs saņemt pa e-pastu. Plānots, ka labākās bildes tiks izstādītas "Galerijā Centrs".

17.00 – 19.00

Pasākumu atklās "Replay" pārstāve Laura Lapiņa ar svinīgo uzrunu, tad, pēc viesu apsveikumiem, visi varēs parādīt savu erudīciju piedaloties viktorīnā par džinsiem.

Vakara turpinājumā jaunais un stilīgais aktieris Intars Rešetins, Latvijas basketbola izlases spēlētājs Jānis Blūms un Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības spēlētāja Dita Krūmberga, iejūtoties talantīgās un daudzsološās stilistes Indras Salcēvičas veidotajos "Replay" tēlos, uzstāsies improvizētā modes skatē. Par vakara muzikālo noskaņu rūpēsies DJ Monsta.

Pēc modes skates viesi tiks aicināti iemalkot vīnu un baudīt uzkodas.

Par "Fashion Box" grupu

"Fashion Box" grupa pārstāv tādus zīmolus kā "Replay", "Replay & Sons" un "We are Replay", kas ražo gan sieviešu, gan vīriešu, gan bērnu apģērbus. Grupas darbība aptver visas Eiropas valstis, Tuvos Austrumus, Āziju, Ameriku un Āfriku, gadā nopelnot 305 miljonus eiro. Grupai pieder aptuveni 6000 tirdzniecības vietas visā pasaulē. Zīmola izplatību nodrošina 180 single - brand veikalu tīkls. 76% no kopējā grupas apgrozījuma nodrošina eksports.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV