Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks brīvā laika apģērbu kolekcijas "shu shu …" modes skate - prezentācija

Marta Romanova, 27.07.2009. 11:28

27.jūlijā, pulksten 20.00, Rīgā, viesnīcā "Albert Hotel" notiks mākslinieces Diānas Liepnieces brīvā laika apģērbu kolekcijas "shu shu ..." modes skate un dizaina produktu līnijas mājas lapas www.shushu.lv prezentācija.

Shu shu… sevī ietver vieglumu, vienkāršību un dabiskumu. Izmantojot tikai dabīgus kokvilnas audumus, mūsu pašu ražojuma un darba roku šūdināts, šis brīvā laika apģērbs var rast plašu pielietojumu. Tas ir kā dzīves stila simbols un tanī pat laikā tas ar to neaprobežojas.

Apģērbu iespējams arī personalizēt ar individuāli izstrādātiem izšuvumiem un aprukām, mazliet slēptiem, bet valkātāju iedvesmojošiem tekstiem un zīmēm latviešu valodā. Tā sniedzot iepriecinājumu sev vai savam draugam. Šie apģērbi ir veidoti, lai radītu komforta, brīvības un labbūšanas sajūtu.

"Shu shu..." apģērbi ir bez diskriminācijas - piemēroti gan sievietēm, gan vīriešiem, jebkurā vecumā, pārliecībā, stāvoklī un garastāvoklī. Apģērba izmēri pakļaujas katra valkātāja unikālajām ķermeņa formām. Tāpēc tie ir daudzfunkcionāli un viegli kombinējami.

Māksliniece - dizainere Diāna Liepniece, Latvijas Mākslas akadēmijas studente, būdama radoša un daudzpusīga personība, modes jomā pieteica sevi spilgti un iedvesmojoši. Pārsteidzot sevi un citus, ar kolekciju "shu shu..." viņa kļuva par uzvarētāju 9. jauno modes mākslinieku un dizaineru konkursā "Habitus Baltija 2009" kategorijā "Rūpnieciskais pret-a-porter", balvā iegūstot iespēju piedalīties jauno modes dizaineru konkursā "Pokolenije Next", kas notiks modes industrijas izstādē “Fashion Industry" Sanktpēterburgā, 2009. gada rudenī.

“Noticēt sev mēdz būt bezgala grūti, bet vai mums ir cita izvēle? Manuprāt, ir tikai viena - iedvesmot sevi un citus! Tas prieks, ko radām, ir pietiekams stimuls, lai dzīvotu skaisti. Piedāvāju Jums savu iedvesmas avotu un rezultātu… brīvā laika apģērbu līniju, ko veltu ikvienam, kas grib atrast laiku sev un savai brīvībai! Vai nu mēs būtu brīvi no darba, no vīramātes, brīvi no rūpēm vai naudas, tas ir mūsu brīvais laiks, kurā domāt par savu labbūšanu, par to, kādi esam, arī mājās. Tā ir uzpošanās gan sevis paša, gan savu tuvāko dēļ.

Mani sajūsmina lietas, kas uzrunā ar savu vienkāršību, estētiku un praktiskumu. Radot šo produktu līniju, es esmu ļāvusies šai komunikācijai, bagātinot vai tieši vienkāršojot mani saistošās lietas", savā iedvesmā dalās māksliniece Diāna Liepniece.

Dizaina projekta "shu shu..." mājas lapā www.shushu.lv tiks piedāvāta produktu līnija, kas ietver brīvā laika apģērbu pieaugušiem un bērniem, gan mājas tekstila (gultasveļas un aksesuāru) un bērnu mēbelīšu dizainu.

Ielūgumu uz modes skati var saņemt arī mājas lapā www.shushu.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV