Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Atklās vācu modes preču zīmola "Apart" pirmo veikalu Latvijā

Inga Bite, 05.08.2009. 13:30

Rīt, 6.augustā, plkst. 18.00 ar krāšņu atklāšanu un jaunās kolekcijas modes skati 185 kvadrātmetru platībā (kopējā veikala platība 209 kvadrātmetri) tirdzniecības centra Spice 1.stāvā tiks atvērts Baltijā pirmais modes preču zīmola APART veikals, kura izveidē ieguldīti 150 tūkstoši latu. Apmeklētājiem veikals tiks atvērts 7.augustā.

APART veikali Baltijas valstīs un Somijā tiek attīstīti uz franšīzes līguma pamata. Franšīzes tiesību turētājs Baltijā un Somijā ir kompānija APART Balticum.

"Pozitīvā nozīmē APART ambīcijas ir lielas - par spīti pašreizējai situācijai tirgū nākamgad Rīgā plānojam atklāt vēl vienu veikalu, kā arī ieviest zīmolu Igaunijā, Lietuvā un Somijā. Kā zināms, nekas nespēj ietekmēt Latvijas sieviešu vēlmi skaisti ģērbties, tikt pamanītām un novērtētām. Mūsu sievietes ir labi izskatījušās visos laikos! Esmu pārliecināta, ka APART veikals kļūs par iecienītu iepirkšanās vietu Latvijas dāmām, kas vēlas būt pamanāmas, ar apģērbu izcelt savu personību un kurām ir svarīga modes kvalitāte un novatorisms," atklāj APART Balticum valdes priekšsēdētāja Irina Patrašanu.

Pirmā APART veikala atklāšanu Spicē vadīs pieredzējusī TV dīva un modes eksperte Maija Silova. Savukārt apmeklētājus ar spēcīgas balss vokālu priecēs dziedātāja no Dienvidāfrikas Endia (Endija Rezgale), bet APART jauno rudens/ziemas kolekciju demonstrēs labākās Ginta Budes aģentūras modeles. Jaunajā kolekcijā dominē violetie toņi, baltais, pelēkais, zaļais, klasiski melnais, ir arī atsevišķa tā dēvētā sarkanā līnija. Šogad APART stilu raksturo zīda un kašmira audumi, mežģīnes gan kurpēs, gan vakartērpos.

Uz veikala APART atklāšanu ieradīsies zīmola pārstāvji no Vācijas - APART International direktors Volfgangs Millers-Tonders (Wolfgang Mueller-Tonder), modes preču zīmola radošā direktore, galvenā dizainere Tanja Lubersa (Tanja Lubbers) un APART International vairumtirdzniecības vadītāja Klaudija Būlere (Claudia Buhler).

APART International direktors Volfgangs Millers-Tonders ir pozitīvi noskaņots par kompānijas attīstību Baltijā: "Baltija ir stratēģisks modes mazumtirdzniecības tirgus ar lielu izaugsmes potenciālu. Baltijā mūs piesaista tieši tirdzniecības centra Spice ievērojamā izaugsme, veiksmīgā veikalu komplektācija un apmeklētāju interese. Tāpēc turpināsim mūsu starptautisko attīstību, ņemot vērā augstās APART zīmola izaugsmes iespējas Baltijas reģionā."

APART produkcija ir inovatīvi sieviešu apģērbi, kas atbilst starptautiskās modes tendencēm un visaugstākajām prasībām krāsu harmonijā, auduma kvalitātē un šuvumā. Zīmols piedāvā novatorisku modi mūsdienīgām sievietēm, sākot ar apģērbiem un aksesuāriem līdz smaržām un izsmalcinātām rotas lietām.

APART Spicē:

- pirmajā veikalā Baltijā investēti 150 tūkstoši latu;

- veikala kopējā platība 209 kvadrātmetri;

- veikala tirdzniecības platība 185 kvadrātmetri;

- veikala apkalpojošais personāls - 11 darbinieki.

Uzziņai APART International:

- Otto Group meitasuzņēmums;

- zīmols pārstāv 123 kompānijas 19 pasaules valstīs (Vācija, Francija, Dānija, Šveice, Krievija, Spānija, Japāna, Jaunzēlande, Austrālija u.c.);

- nodarbina vairāk nekā 51 000 cilvēkus visā pasaulē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV