Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks žurnāla “SHAPE” konkursa „SHAPE vāka modele 2009” fināls

Aija Repša, 06.08.2009. 10:54 | komentāri (1)

Šodien, 6. augustā sporta klubā “Veselības Fabrika” notiks žurnāla “SHAPE” konkursa „SHAPE vāka modele 2009” fināls, kurā tiks noskaidrota šī gada uzvarētāja. Galvenā balva – iespēja kļūt par vāka modeli.
Notiks žurnāla “SHAPE” konkursa „SHAPE vāka modele 2009” fināls

Ik gadu “SHAPE” lasītājas var piedalīties konkursā, kura galvenā balva ir iespēja kļūt par žurnāla “SHAPE” vāka modeli. Tā kā šogad pieteikuma vēstules atsūtīja vairāk nekā 600 meiteņu, tika izlemts – būs ne tikai fināls, bet arī pusfināls.

Konkursa uzdevums pusfinālā - pusstundas laikā t/c Mols apģērbu veikalā Monton pēc savas gaumes izvēlēties apģērbu, saģērbties un piedalīties foto sesijā. Pēc šīs foto sesijas no 24 meitenēm tika atlasītas 15, kas tika tālāk finālā.

Lai noteiktu uzvarētāju, konkursa finālā meitenēm būs jāizpilda īpaša fitnesa programma, kuras laikā tiks vērtēta viņu fiziskā sagatavotība, tāpat dalībniecēm būs jāprezentē savas zināšanas par uzturu un jāpiedalās īpašā peldkostīmu fotosesijā .

Konkursa uzvarētāja tiks publicēta žurnāla “SHAPE” oktobra numurā, kas veikalu plauktos nonāks jau septembrī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV