Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Vadošais mēbeļu materiālu izplatītājs- kompānija Quadrex piedāvā jaunu dekoratīvo plātņu zīmolu - Cleaf

www.quadrex.lv, 17.08.2009. 14:19

Vadošais mēbeļu materiālu izplatītājs- kompānija Quadrex, iepazīstina Latvijas arhitektus, dizainerus, mēbeļu ražotājus un citus interesentus ar jaunu dekoratīvo plātņu ražošanas zīmolu no Itālijas- Cleaf.
Vadošais mēbeļu materiālu izplatītājs- kompānija Quadrex piedāvā jaunu dekoratīvo plātņu zīmolu - Cleaf

Kompānija Cleaf piedavā dažāda veida laminētas skaidu plātnes, virtuves darba virsmas un plastikātus, ko var raksturot kā  sarežģīta izpētes procesa, rūpīga roku darba un modernu high-tech tehnoloģiju apvienojumu.
Sekojot dizaina tendencēm un izmantojot jaunākos tehnoloģijas sasniegumus, Cleaf radījuši mēbeļu materiālus, kuru virsmu imitācija ir ļoti tuva autentiskajam tā līdziniekam - kokam, tekstīlijam un metālam.
Materiālu ražošanā izmantotie unikālie ražošanas tehnoloģiju risinājumi padara Cleaf produkciju- tās modeļus, krāsas un tekstūras- atbilstošu pat prasīgāko klientu vēlmēm.
Savu ražoto materiālu klāstu Cleaf iedala vairākās kolekcijas- katrai kolekcijai pieškirot īpašu dizainisku nozīmi.
Koka faktūras imitācijas kolekciju Matrix- Cleaf dizaineri veidojuši, radot nevainojamu līdzsvaru starp estētiku un funkcionalitāti.  Matrix kolekcijas dzīvo materiālu izmantošana mēbelēs, garantēs atbilstību visaugstākajām dizaina prasībām.
Savukārt, kolekcijā Smart ir veiksmīgi apvienotas sarežģītas tekstūras ar dzīvās dabas spēku. Smart kolekcijas materiāli ir īpaši piemēroti sarežģītu interjera dizainu veidošanai, kā arī labi iederēsies interjerā, kurā izmantotas metāla imitācijas.
Apvienojot gan vizuālo, gan taustāmo baudījumu ir izveidota kolekcija Penelope. Kolekcijā ir apvienoti izteikti dabiski materiāli, kas veidoti ar dažādu auduma šķiedrām, tādejādi piešķirot materiāliem spēcīgu dabisku personību.
Kā pirmais Cleaf materiālu izmantotājs savās ražotajās virtuvēs un bīdāmajos skapjos ir Latvijas mēbeļu ražotājs Accenta. Sākot ar šā gada 18.augustu ekpozīcijas, veidotas no Cleaf materiāliem, varēsiet aplūkot Accenta salonā, interjera un dizaina centrā Spice, Rīgā, Lielirbes ielā 29.
Pasūtīt un iegādāties Cleaf materiālus variet SIA „Quadrex", tālrunis:  67607400, 29483839 vai rakstot uz e-pastu info@quadrex.lv. Savukārt, materiālu paraugus variet aplūkot SIA „Quadrex" mājas lapā www.quadrex.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV