Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Accenta speciālistu ieteikumi iegādājoties virtuvi

www.accenta.lv, 26.08.2009. 10:17

Veiksmīgs un praktisks virtuves izvietojums sākas jau plānošanas brīdī.
Accenta speciālistu ieteikumi iegādājoties virtuvi

Pirms iekārtojat virtuvi Accenta dizaineri iesaka ņemt vērā šadus norādījumus:
- Vai ģimenē ir bērni
Tādā veidā virtuves tehnika jāiegādājas pēc iespējas labāka ar bērnu drošības slēdžiem. Ģimenēs, kurās ir mazi bērni ir svarīgi pievērst uzmanību, kur atrodas cepeškrāsns, kur glabājas plīstoši trauki un kāds mehānisms ir ieteicamākais atvilktnēm. Accenta, izpētot patērētāju tirgu, savā sortimentā ir ieviesusi atvilktnes ar bremžu sistēmu, jeb tandembox mehānismu, kas ir drošs pret pirkstu ievēršanu atvilktnēs.
- Telpas platība
Accenta dizaineri iesaka, ja virtuve ir maza un telpa atļauj, durvju vietā ieteicams veidot plašāku durvju aili, tādā veidā radot plašumu un brīvāku kustības plūsmu.
- Virtuves piederumi
Ja jums ir daudz virtuves piederumi - katli, trauki un citas lietas, tad virtuvē ieteicams izvēlēties vairāk grīdas skapīšus ar atvilktnēm nekā ar durtiņām. Viens no veiksmīgākajiem piedāvājumiem no Accentas ir skapis ar groziem, tas ir praktisks dažādu produktu glabāšanai - miltiem, nūdelēm, cukuram, taršvielu pudelēm u.c.
- Darba virsma
Lai veiksmīgi gatavotu maltītes ir jāatvēl liela daļa darbības zonai, kā arī to regulāri turēt brīvu, nepārblīvēt ar dažādiem priekšmetiem uz tās. Vislabāk darba zonu ieplānot tā, lai nav daudz jānoskrienas, respektīvi, jāizvaido ierīču «trijstūris» (izlietne, plīts, ledusskapis). Ja šīs ierīces ir izkārtotas pieminētajā formā, enerģijas ietaupīšana ir garantēta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV