Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

“Studentu Paradīze” uzsāk video konkursu jauniešiem ar apjomīgu balvu fondu

Jānis Dāboliņš, 02.09.2009. 10:38 | komentāri (1)

Trešdien, 2.septembrī, “Studentu Paradīzes” organizatori izsludina video konkursu jauniešiem. Lai piedalītos šajā konkursā, jāuzfilmē neliels video sižets par jauniešu vai studentu dzīvi, kas saistīta ar izklaidi, atpūtu, kultūru, studentiskām izdarībām vai jebkādu citu jautrību un jāievieto video portālā youtube.com. Šis sižets var būt gan intervija, gan atstāstījums, gan lomu spēle, gan mūzikas video, gan reportāža no kāda naktskluba vai jebkas cits - tas paliek jauniešu ziņā. Svarīgi, lai video būtu jautrs, interesants un to noskatītos pēc iespējas vairāk cilvēku. Galvenajā balvā sadarbībā ar Tallink - ceļojums uz Stokholmu četrām personām!

“Mēs paši esam studenti un redzam, cik jauniešu un studentu vidū ir daudz talantīgu un interesantu personību. Tāpat šie cilvēki salīdzinoši daudz vairāk kā pārējie izklaidējas un piedalās visādās jautrās izdarībās. Ar šī video konkursa palīdzību mēs vēlamies apkopot kaut nelielu daļu no tās jautrības un pozitīvajām emocijām. Bez tam šis konkurss jauniešiem dos iespēju radoši izpausties un varbūt atklāt sevī jaunus talantus, kas nākotnē varētu palīdzēt gan sadzīvē, gan karjerā. Savukārt, visiem, kas skatīsies šajā konkursā iesniegtos darbus, sagādāsim daudz prieka,” komentē “Studentu Paradīzes” organizācijas projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

Galvenie konkursa noteikumi: jānofilmē 15 - 300 sekunžu garš video par konkursa tēmu, jāpublicē to youtube.com,  video sižeta nosaukums jāveido sekojoši: “Studentu Paradīze: ..... “ (daudzpunktu vietā norādot konkursa dalībnieku pašu izdomātu sižeta nosaukumu, piemēram, “Studentu Paradīze: koju piedzīvojumi”), kā arī pie video atslēgas vārdiem jāpievieno: "Studentu Paradīze" un "www.StudentuParadize.lv". Atliek vien vēl nosūtīt e-pastu uz “paradizesvideo@gmail.com” ar informāciju par sevi un konkursam iesniegtā video interneta adresi. Ikviens var iesniegt konkursam neierobežoti daudz video sižetu. Konkurss norisinās no 2009.gada 2.septembra līdz 23.septembrim. Konkursa nolikums pieejams www.StudentuParadize.lv.

Konkursam iesniegto video kopvērtējumu veido konkursa žūrijas un publikas vērtējums vienādās daļās. Žūrija, kuru sastāda “Studentu Paradīzes” organizatoru komandas pārstāvji, izvērtē video sižetu satura oriģinalitāti un interesantumu, savukārt, publikas vērtējums tiek noteikts pēc video noskatīšanās reižu skaita youtube.com vietnē visā konkursa laikā.

Konkursa uzvarētājs saņems ceļojumu ar Tallink prāmi uz Stokholmu četrām personām, kā arī 6 VIP ieejas biļetes uz “Studentu Paradīzi”, otrās vietas ieguvējs: 75 Ls naudas balvu, kā arī 4 VIP ieejas biļetes uz “Studentu Paradīzi”, bet 3. vietai tiks 45 Ls naudas balva un 2 VIP ieejas biļetes uz “Studentu Paradīzi”. Būs arī 10 līdz 20 veicināšanas balvas, starp kurām ieejas biļetes “Studentu Paradīzē”, dāvanu kartes no “Blue Box” solāriju studijas un citi patīkami pārsteigumi. Savukārt, specbalvas no Swedbank jauniešu programmas OPEN iegūs tie, kuru veidotajos video sižetos būs priekšmeti, fons vai jebkāda atribūtika oranžā krāsā pamanāmā daudzumā.

“Studentu Paradīze” ir mācību gada grandiozākie atklāšanas svētki, kas, ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu, notiks š.g. 25.septembrī “Arēnā Rīga”. Uz svētkiem aicinām visus, kuros mīt studentu gars! Biļetes meklējiet "Biļešu Serviss" kasēs, “www.bilesuserviss.lv” un interneta mājas lapā “Arenariga.com”.

Mūs atbalsta: “ROCKSTAR” energy drink, Nacionālais e-dienests “Inbox.lv”, “JCDecaux”, "Draugiem.lv", "Atlants.lv”, “I/C Olympia”, “Cinamon”, "Arēna Rīga", "FHM", "Cosmopolitan", "E3 projkets", "1188.lv", "Corporate", "Randoms", "Double Coffee", "NightLife.lv", "Krabjiem.lv", "City Fitness", “OE TV”, “One.lv”, “SEMS”, “Līvu Akvaparks”, “Studentlife.lv”, “Ditton Būve”, “King Coffee”, ”Blue Box”, “Club.lv”, “TV 24”, “KasNotiek.lv”, “Riga PARTYBUS”, "E-Skola.lv" un “Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments”. Oficiālais radio: "European Hit Radio".

Studenti dažādi – paradīze viena. Tiksimies paradīzē, “Studentu Paradīzē”!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV