Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Florences uzņēmuma pasaulslavenie „siltie” apģērbi nonāk Rīgā

Guntra Lipska, 07.09.2009. 11:25

Gandrīz pirms vairāk nekā pusgadsimta, tālajā 1952. gadā vēsturiskajā Itālijas pilsētā Florencē tika atvērts mazs veikaliņš „Con. T.E.” (Confezione Tessuti Esclusivi), kam sekoja neliels cepuru ražošanas uzņēmums, pēc tam tur tika ražoti arī džemperi, bikses, žaketes, vatētas jakas utt. Tā radās kompānija un modes nams „Conte of Florence”, kas jau vairākus gadu desmitus ir viena no vadošajām pasaules „silto” apģērbu ražotājfirmām.

„Conte of Florence” apģērbus izvēlas dažādu ziemas un vasaras sporta veidu lietpratēji visā pasaulē, uzsverot apģērbu kvalitāti un jo īpaši to funkcionalitāti. Tagad arī Tu vari iepazīt šos apģērbus un būt viens no to valkātājiem – Latvijā, t/c „Domina” (Ieriķu iela 3) ir atvērts „Conte of Florence” veikals.

Uzņēmuma „Conte of Florence” pamatlicējs un tās prezidents ir Romano Boretti (Romano Boretti), kurš uzņēmumu ir spējis attīstīt soli pa solim un tagad saviem klientiem piedāvā dažāda veida sporta apģērbus, sākot no siltas apakšveļas un beidzot ar siltām virsdrēbēm un pat golfa apģērbu.

Pateicoties Romano Boretti lielajai gribai un vēlmei piesaistīt Florencei lielāku uzmanību, gadu tūkstošu mijā šajā pilsētā uz vēsturiskā „Ponte Vecchio” tilta tika organizēts pirmais „International Approach Championship” golfa turnīrs, kas regulāri notiek joprojām un ir kļuvis par starptautiska mēroga notikumu.

Visā pasaulē ir vairāk nekā 90 „Conte of Florence” veikalu, un nākotnes vīzijas sevī ietver vairāku jaunu veikalu atvēršanu, bet jau tagad iespējams izmantot lielisko iespēju tepat Latvijā – iepirkties „Conte of Florence”!

Par „Conte of Florence” meklē informāciju arī šeit: http://www.conteofflorence.com/.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV