Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Jauns produkts no Accenta - bīdāmās sistēmas un skapji nišām.

www.accenta.lv, 08.09.2009. 16:09

Sākot ar septembri Accenta visiem saviem klientiem piedāvā skapjus ar bīdāmajām sistēmām. Produkti veidoti sekojot dizaina tendencēm bīdāmo sistēmu  tehniskajā risinājumā- tās ir izstrādātas ar mūsdienīgu dizainu, kā arī praktiskas un ērtas lietošanā.
Jauns produkts no Accenta - bīdāmās sistēmas un skapji nišām.

Durvju pildījumi tiek piedāvāti ar augstas kvalitātes dizaina izejmateriāliem, kas tiek piegādāti no Rietumeiropas kompānijām Egger, Cleaf u.c.  Ikvienam klientam būs iespēja izvēlēties- stikla, koka, lamināta, akrila, spoguļstikla u.c pildījumus.
Tāpat Accenta veic uzmērīšanas darbus, kuru izmaksas iekļautas pasūtījumu cenā un piedāvā ātrus izgatavošanas termiņus par konkurētspējīgām izmaksām. Produkti, kā vienmēr, ir sagatavoti augstā kvalitātē un tiem tiek dota divu gadu garantija.
Accenta bīdāmas sistēmas jūs varat iegādāties Accenta salonos- Rīgā, Baznīcas ielā 20/22, interjera un mēbeļu centrā Spicē- Lielirbes ielā 29, kā arī visos K-Rauta tirdzniecības centros visā Latvijā.

Accenta

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV