Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Spicē atklāts Baltijā pirmais outlet veikals tirdzniecības centrā

Aija Matvejeva, 14.09.2009. 16:35 | komentāri (2)

Atverot pirmo outlet koncepta veikalu tirdzniecības centrā Spice, Baltijā vadošais apģērbu mazumtirdzniecības uzņēmums Apranga group turpina attīstīt koncepta veikalus Latvijā. Līdz ar Autlets A atvēršanu Spicē pirmo reizi Baltijas valstīs tādi luksusa klases zīmoli kā Armani un Hugo Boss ienāk kādā no tirdzniecības centriem.

Veikals Autlets A piedāvā biznesa un luksusa klases apģērbus, kuru klāsts regulāri mainās, piemērojot pērnās sezonas modeļiem atlaides no 30 līdz pat 80 procentiem. Veikalā var iegādāties tādus zīmolus kā Armani (ar līnijām Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans), Hugo Boss (ar līnijām BOSS Black, BOSS Orange, HUGO) un Ermenegildo Zegna apģērbus un aksesuārus.

Tirdzniecības kompleksa Spice direktore Iveta Lāce: „Visā pasaulē outlet tipa veikali iegūst arvien plašāku popularitāti to izdevīgās cenu politikas un preču kvalitātes dēļ. Kā labi pircēju vēlmju pazinēji esam priecīgi, ka agrāk populāro ārzemju braucienu vietā par izdevīgām cenām iegādāties pazīstamu zīmolu apģērbus varēs arī tepat Spicē.”

„Apranga group otro outlet koncepta veikalu Latvijā atver tieši tirdzniecības centrā Spice, kuru raksturo ievērojama izaugsme un augsta apmeklētāju interese. Ar lepnumu Spices apmeklētājiem par ievērojami zemākām cenām piedāvājam pārbaudītas vērtības un pazīstamu zīmolu apģērbus, kuri visā pasaulē iemantojuši pircēju cieņu un lojalitāti,” skaidro SIA Apranga direktore Aija Matvejeva.

Koncepta Autlets A attīstītājs Spicē un veikalā piedāvāto zīmolu oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs ir kompānija Apranga group. Tai pieder tādi pircēju iecienīti veikalu tīkli kā Zara, Pull & Bear, Bershka, Moskito, Mexx un citi.

Veikala Autlets A kopējā platība Spicē ir 340 kvadrātmetri, savukārt tirdzniecības platība – 295 kvadrātmetri. Veikala apmeklētājus apkalpos seši darbinieki.

2009.gada pirmajā pusē Spicē jau atvērti vairāku starptautiski pazīstamu zīmolu veikali un tirdzniecības vietas, tostarp, ātrās ēdināšanas restorāns McDonalds un Baltijas valstīs pirmais McCafe, modes preču veikali APART un Charles&Keith, kosmētikas veikali Douglas un Madara, nesen atvērti zīmolu Quiksilver & Roxy, kā arī apakšveļas zīmola Incanto veikals.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV