Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Skonto hallē notiks Starptautiskā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde – pārdošana MĒBELES UN INTERJERS

Evija Andrejeva, 16.09.2009. 10:36 | komentāri (1)

No  24. līdz 27. septembrim Skonto hallē notiks Starptautiskā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde – pārdošana MĒBELES UN INTERJERS.
Skonto hallē notiks Starptautiskā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde – pārdošana MĒBELES UN INTERJERS

Situācija ekonomikā, un tai skaitā mēbeļu biznesā nav vienkārša, bet dzīvi, kā arī biznesu nevar atlikt līdz labākiem laikiem. Piedalīšanās izstādē nodrošina kompānijas atpazīstamību Latvijas tirgū kā stabilu uzņēmumu. Piedaloties izstādē vajag izmantot tās unikālās reklāmas iespējas, kuras piedāvā izstāde, vajag pastāvīgi atgādināt saviem klientiem par sevi un arī piesaistīt jaunus klientus. Galvenais kompānijas piedalīšanās mērķis izstādē ir pārdošanas pieaugums un tā rezultātā ienākumu paaugstināšana.

Protams, mūsdienu tirgus piedāvā daudz dažādas iespējas iegādāties mēbeles, starp tām ir liels daudzums katalogu un interneta veikalu. Tajos var paskatīties, bet nevar pataustīt, nevar apsēsties uz nofotografēta dīvāna vai krēsla, pakonsultēties ar speciālistu, aprēķināt virtuves vai iebūvējamā skapja cenas. Iespējams šodien pircējs kļuva prasīgāks, izvēlīgāks, bet viņš kļuva par pircēju! Tas, kurš jau gadu plāno iegādāties mēbeles, obligāti atnāks uz izstādi, jo izstādes apmeklēšana ļaus ne tikai ekonomēt naudu, bet arī laiku. Pēc uzziņu dienesta datiem tikai Rīgā vien ir ap 800 kompānijām, saloniem, kas piedāvā mēbeles. Cik tad laika prasīs, lai apmeklētu visus veikalus un salonus?

Tamdēļ aicinām visus uz izstādi, kur piedalīsies  kompānijas, kuras piedāvā ne tikai visus mēbeļu veidus un stilus, bet visu, kas rada nepārspējamu mājas ērtības atmosfēru – agaismes tehniku, interjera priekšmetus, spoguļus un vitrāžas, stikla izstrādājumus, gleznas, aizkarus, tepiķus un dekoratīvos interjera priekšmetus.

Vienkārša aritmētika izstādes apmeklētājiem:

Izstāde turpināsies četras dienas un norisināsies SKONTO hallē. Vienuviet varēs redzēt un iegādāties mēbeles un interjera priekšmetus no ražotājiem un tirgotājiem. Visu nepieciešamo, kas vajadzīgs, lai ierīkotu savu neatkārtojamu interjeru jebkurā telpā – dzīvoklī, mājā, viesnīcā vai restorānā, birojā vai veikalā. Šeit tiks prezentētas dažādu stilu un materiālu daudzveidība!

Daudzas kompānijas izstādes laikā piedāvās saviem apmeklētājiem iegādāties mēbeles par „Izstādes cenām”. Tostarp arī izstādes ģenerālsponsors Latvijas virtuvju mēbeļu ražotājs Accenta - visiem izstādes apmeklētājiem tikai no 24.- 27. septembrim dāvās iespēju pasūtīt virtuves mēbeles ar 20 % atlaidi, nišu skapjus ar 30 % atlaidi, savukārt uzstādīšanai un piegādei piemēros 36 % atlaidi. Kā arī izstādes ietvaros būs Mēbeļu outleta Gigant -RAŽOTĀJU noliktavu izpārdošana, izvelkamie dīvāni sākot no 88Ls. Mēbeļu outlets GIGANT realizēs savu koncepciju „nepārmaksā –pērc tieši no ražotāja”. Izstādes apmeklētājus sagaida grandioza mēbeļu pārdošana par ražotāju sarūpētām īpašām cenām. Tie, kas atnāks  un ieraudzīs pārdošanas cenas, būs patiešām  patīkami pārsteigti. Un ne tikai, katrs dalībnieks būs sarūpējis ko jaunu un īpašu!


Accenta izstādē „Mēbeles un Interjers 2009”

Izstādes „ Mēbeles un Interjers 2009 „ ģenerālsponsors Latvijas virtuvju mēbeļu ražotājs Accenta visiem izstādes apmeklētājiem tikai no 24.- 27. septembrim dāvās iespēju pasūtīt virtuves mēbeles ar 20 % atlaidi, nišu skapjus ar 30 % atlaidi, savukārt uzstādīšanai un piegādei piemēros 36 % atlaidi.

Izstādes laikā visiem izstādes apmeklētājiem būs iespēja Accenta stendā piedalīties skapju salikšanas sacensībās, kur veicīgākais sacensību dalībnieks savā īpašumā iegūs Accenta nišu skapi.

Kompānija Accenta ir Latvijas virtuves mēbeļu ražotajs, kas īsā laikā ir kļuvis par līderi virtuves mēbeļu ražošanas jomā, piedāvājot augstas kvalitātes virtuves par draudzīgām cenām. Accenta virtuves un nišu skapjus raksturo smalks un gaumīgs dizains, zema cena un ātra piegāde. Virtuvju un skapju ražošanai izmantoti tiek tikai augstvērtīgas kvalitātes ražošanas materiāli no Rietumeiropas un Skandināvijas.

Accenta kvalificētie speciālisti vienmēr piedāvā izstrādāt virtuves skici un tāmes bez maksas, kā arī iegādās mēbeles piegādāt un uzstādīt.

Uz tikšanos Accenta stendā izstādē „Mēbeles un Interjers 2009”!


LABDARĪBAS AKCIJA 


Izstāžu sabiedrība PRIMA sadarbībā ar portālu www.ziedot.lv  organizēs kopīgu labdarības akciju

Tiks izsolītas dažādas mēbeles, interjera priekšmeti (gaismekļi, paklāji utt.). Visas ziedotās mēbeles un interjera preces tiks nodotas tālās portālam ziedot.lv, lai piešķirtu tās trūcīgām ģimenēm, kā arī izstādes laikā tiks izvietota speciāla ziedojumu urna! Jau iepriekš aicinām visus ziedosim tiem, kuriem šobrīd iet vēl grūtāk nekā mums! Pateicamies izstādes dalībniekiem, kuri ir atraduši laiku un naudu, lai piedalītos šajā izsolē!


NEPALAIDIET GARĀM LIELISKU IESPĒJU APMEKLĒT IZSTĀDI – BEZMAKSAS UN IEPIRKTIES PAR LABĀKAJĀM CENĀM NO DAŽĀDIEM PIEDĀVĀJUMIEM.

 

Kur: Skonto hallē, E.Melngaiļa ielā 1A, Rīga, Latvija
Kad: 24. - 27. septembris, 2009. gads
Organizē: izstāžu sabiedrība PRIMA (www.prima.lv)
Ģenerālsponsors: Latvijas virtuvju ražotājs, firma ACCENTA
Sadarbības partneri: Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības Kameru, Lietuvas mēbeļu asociāciju "Lietuvos mediena", Igaunijas kokapstrādes federāciju "EESTI PUUTÖÖLIIT", īpaša pateicība portālam www.draugiem.lv
Darba laiks: no plkst.: 11:00 līdz 18:00 un 27.septembrī no plkst. 11:00 līdz 17:00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV