Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Mūsdienīgas tendences virtuves interjerā

www.accenta.lv, 17.09.2009. 12:01

Mākslīgi radītas senlaicīgas noskaņas virtuves telpas apdarē radīs neatkārtojamu efektu. Accenta speciālisi uzskata, ka mūsdienās ir pietiekami plašs materiālu klāsts, kas ļauj realizēt radošas un oriģinālas idejas.
Mūsdienīgas tendences virtuves interjerā

Jums ir iespēja virtuvē izmantot freskas, veidot senatnīgu bronzas izstrādājumu imitācijas, radoši izmantot audumus un citas lietas.
Fresku valdzinājums
Sienu izrotāšanā par apdares pamatni kalpo dekoratīvais apmetums, uz kura tiek liktas freskas (uz flizelīna (tapešu tipa) vai uz cietas pamatnes).
Īsto fresku imitācija ar noskaldītiem gabaliņiem un senatnīgs izskats - lieliska iespēja mākslas mīļotājiem.
Bronzas imitācija
Accenta uzsver, ka dekoratīvs metāliskais segums ne pārāk dārgu statuju no betona spēj pārvērst vizuāli pievilcīgā mākslas darbā (zeltītā vai sudrabotā). Arī parastu kermogranīta galdiņu iespējams nokrāsot bronzas krāsā, pārvēršot elegantā, vizuāli bagātīgā izstrādājumā.
Pagaidām telpu dizainā tas ir jauns novirziens, bet pamazām tas iekaro cilvēku simpātijas.
Stikla paneļi
Stikla paneļi un stikla flīzes sniedz lielisko holografisku efektu virtuvē, uzsver Accenta speciālisti.  Kaut arī šis materiāls ir samērā trausls, mūsdienīgā izpildījumā tas pie saplīšanas neizšķīst asās lauskās, bet paliek uz stiprinājuma plēves.
Koka grīda
Koka grīdas virtuvē ir gandrīz tādas pat kā mūsu vecmāmiņu laikos, tikai dārgākas un izmeklētākas. Līdztekus jau sen zināmajam ozolkokam, dižskābardim, priedei u.c. materāliem, ražotājfirmas piedāvā arī eksotiskās koksnes - zebrano, iroko, kumaru u.c. Visas šīs koksnes ir glītas, siltas un ekoloģiskas. Pateicoties speciāliem segumiem, grīdas kalpo ilgi.
Mozaikas un vitrāžas
Ražotāji piedāvā lieliskas flīzes virtuvei - visdažādākās krāsās un ar visdažādākiem zīmējumiem, tomēr mozaikās labāk redzamas gaismu spēles. Savukārt vitrāžas patlaban ir pašā modes virsotnē.
Ļoti eleganti vitrāžas izskatās iekštelpu durvīs, un, lai baudītu to skaistumu, nemaz nav nepieciešama plaša telpa.

Materiāls izmantots no multiprese.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV