Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Virtuves mebeļu aktualitāte - akrila pārklājums

www.accenta.lv, 18.09.2009. 14:12

Accenta skaidro, ka patlaban modē ir fasādes no akrila, kas ir dārgāks materiāls nekā lamināts. Taču, ieguldot naudu, tas atmaksāsies priekšdienās, jo akrils ir ilgi spēlējošs. Ja lamināta pārklājums kokskaidu ir 0, 4 līdz 0, 5 milimetri, tad akrila - 1, 2 milimetri.
Virtuves mebeļu aktualitāte - akrila pārklājums

Akrila virsma ir pieejama vairāk nekā 16 krāsu toņos, ir arī ar dekoratīvu tekstūru. Klientam vienmēr ir iespējams izdarīt izvēli virtuves fasāžu jomā , ņemot vērā savas vēlmes un mājokļa interjeru.
Kokskaidu plātne ir izturīgs materiāls, kas neplaisā un nepūst. Tās izgatavošanai izmanto koksnes atgriezumus, ko ar speciālām iekārtām sagriež šķeldās, pēc tam - noteikta izmēra skaidās. Skaidas sajauc ar saistvielu - speciāliem sintētiskajiem sveķiem - un šo masu presē augstā temperatūrā, skaidro Accenta pārstāvis.
Ražotāji piedāvā laminētas kokskaidu plātnes, kas pārklātas ar melamīnsveķiem piesūcinātu dekoratīvu papīru - laminātu. Tādējādi plātne kļūst izturīgāka pret paaugstinātu temperatūru, mitrumu un sadzīves ķimikālijām. Laminētās plāksnes ir dažādās krāsās, ar gludu vai teksturētu virsmu.
Ar akrilu pārklātajām kokskaidu plātnēm vienā pusē 1, 4 mm biezs, glancēts akrila slānis, bet otrā - polistirola slānis. Pateicoties savām tehniskajām īpašībām, akrila materiāls ir piemērots telpām ar paaugstinātu mitrumu. Ja radušies nelieli skrāpējumi, tos var novērst ar ūdens, smilšpapīra, pulēšanas pastas un pulēšanas vaska palīdzību. Akrilam piemīt dziļš glancējums un skaista krāsu izvēle. Mēbeles no akrila izskatīsies mūsdienīgi un grezni.
Accenta speciālisti, balstoties uz savu pieredzi, zina teikt, ka spilgtas krāsas apnīk daudz ātrāk nekā pieklusināti toņi, tāpēc iesaka kārtīgi apdomāt pirms izvēlēties spilgtas krāsas fasādi virtuvē.

Materiāls izmantots no nra.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV