Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Accenta izstādē „Mēbeles un Interjers 2009”

www.accenta.lv, 18.09.2009. 19:18

Izstādes „ Mēbeles un Interjers 2009 „ ģenerālsponsors Latvijas virtuvju mēbeļu ražotājs Accenta visiem izstādes apmeklētājiem tikai no 24.- 27. septembrim dāvās iespēju pasūtīt virtuves mēbeles ar 20 % atlaidi, nišu skapjus ar 30 % atlaidi, savukārt uzstādīšanai un piegādei piemēros 36 % atlaidi.
Accenta izstādē „Mēbeles un Interjers 2009”

Izstādes laikā visiem izstādes apmeklētājiem būs iespēja Accenta stendā piedalīties skapju salikšanas sacensībās, kur veicīgākais sacensību dalībnieks savā īpašumā iegūs Accenta nišu skapi.
Kompānija Accenta ir Latvijas virtuves mēbeļu ražotajs, kas īsā laikā ir kļuvis par līderi virtuves mēbeļu ražošanas jomā, piedāvājot augstas kvalitātes virtuves par draudzīgām cenām. Accenta virtuves un nišu skapjus raksturo smalks un gaumīgs dizains, zema cena un ātra piegāde. Virtuvju un skapju ražošanai izmantoti tiek tikai augstvērtīgas kvalitātes ražošanas materiāli no Rietumeiropas un Skandināvijas.
Accenta kvalificētie speciālisti vienmēr piedāvā izstrādāt virtuves skici un tāmes bez maksas, kā arī iegādās mēbeles piegādāt un uzstādīt.
Izstāde „ Mēbeles un Interjers 2009 „ no 24.- 27. septembrim norisināsies Olimpiskajā Centrā Skonto- E. Melngaiļa ielā 1a.

Uz tikšanos Accenta stendā izstādē „Mēbeles un Interjers 2009"!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV