Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Iebuvējamās trauku mazgājamās mašīnas un ledusskapji

www.accenta.lv, 29.09.2009. 04:56

Ražotāji piedāvā līnijas ar dažādiem trauku mazgājamo mašīnu modeļiem, kuru platums ir 45 vai 60 cm.
Iebuvējamās trauku mazgājamās mašīnas un ledusskapji

Viens no variantiem - ierīces, kas aizslēptas aiz virtuves mēbeļu fasādēm, bet ārpusē pieejams ir vadības panelis.
Dažkārt šis elements pat kalpo kā dekora elements. Tas var būt atbilstošā tonī vai no nerūsējošā tērauda. Pilnībā iebūvētās trauku mazgājamās mašīnas noslēptas aiz mēbeļu durvīm. Taču ir arī modeļi, kurus nevajag nomaskēt, jo tās ražotas pat kā dekora elementi - it īpaši tad, ja visa virtuve iekārtota modernisma vai minimālisma stilā.
Accenta iesaka, ka trauku mazgājamo mašīnu var ievietot vienkārši kādā nišā.
Ledusskapji
Ledusskapis ir viens no tiem priekšmetiem, kas mājas saimniecībā patērē visvairāk elektrības, uzskata Accenta speciālisti.  Cepeškrāsni vai trauku mazgājamo mašīnu mēs ieslēdzam tikai laiku pa laikam, bet ledusskapis strādā nepārtraukti. Tāpēc ražotāji nepaguruši strādā pie tā, lai ierīces padarītu ekonomiskākas.
Liela nozīme ir izolācijas slāņa biezumam un novietojumam. Ledusskapjiem ar standarta platumu 60 cm izolācijas slānis ir salīdzinoši biezs, un tas samazina lietderīgo apjomu.
70 cm platajiem modeļiem izolācijas slānis ir veidots it kā uz ārpusi, un iekšpusē paliek vairāk vietas.
Ledusskapju augstuma standarti ir visdažādākie (apmēram 88-197 cm). Taču - cik augstu ledusskapi izvēlēsieties, nav tik svarīgi. Galvenais, lai brīvi tiktu nodrošināta aukstā gaisa pievade un siltā noplūde no ledusskapja aizmugures un apakšas. Tikai tādos apstākļos ierīces kompresors darbosies ilgi un nevainojami.

Materiāls izmantots no multiprese.eu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV