Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Kompānija Accenta dāvina dāvanas!

www.accenta.lv, 09.10.2009. 10:32

Lai gan vēl nav pienākuši Ziemassvetki, moduļu mēbeļu kompānija Accenta jau dāvina dāvanas saviem klientiem.

Katrs, kurš laika posmā no 12.10.09.- 12.11.09. iegādāsies trīs sadzīves tehnikas vienības no moduļu mēbeļu kompānijas Accenta, dāvanā saņems - iebūvējamo tvaika nosūcēju.
Kompānija Accenta kopš augusta piedāvā jaunu cenu un servisa politiku-  pie pašu ražotajām virtuvēm klientiem piedāvā klāt arī iegādāties sadzīves tehniku par konkurētspējīgām izmaksām, tādejādi radot iespēju izdevīgi sakomplektēt visu nepieciešamo sadzīves tehniku vienuviet.
Piedāvājumu klāstā ir sadzīves tehnika ar tādiem zīmoliem,  kā AEG, Siemens, Electrolux, Brandt un citiem. Sadzīves tehnikas garantijas laiks - 2 gadi, kopš iegādes brīža.
Pasūtīt un iegādāties sadzīves tehniku no Accenta jūs varat Accenta mājas lapā-http://www.accenta.lv/, vai Accenta salonos Rīgā, Baznīcas ielā 20/22, mēbeļu un interjera centrā Spice- Lielirbes ielā 29, kā arī visos K-Rauta tirdzniecības centros visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV