Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Ko stāsta vīriešu pieskārieni

Mārtiņš Atvars, 14.10.2009. 15:33

Nav nekāds noslēpums, ka puišiem nepatīk izplūst garās sarunās par savām jūtām. Par laimi, ķermeņa valoda runā viņu vietā. Ķermeņa valodas eksperts Džons Hargreivs (Jon Hargrave) ir palīdzējis atkodēt šos signālus.
Ko stāsta vīriešu pieskārieni

Saliekšanās uz sāniem

Šādu žestu var novērot, kad puisis sēž līdzās meitenei. Tas var būt pavisam nevainīgs žests un, visticamāk, izskatīsies pēc nejaušības (piemēram, abu pleci saskaras skatoties TV), bet viņš to, iespējams, darījis, lai novērtētu meitenes ieinteresētību. Viņam tas ir drošs veids, kā novērtēt meitenes atbildes reakciju un viņam nebūs no kauna jābēg prom, ja meitenes uz šo žestu neatbildēs.

Iedunkāšana

Šādu skolnieka gājienu puiši reizēm izvēlas, lai parādītu meitenei, ka tā viņiem patīk, jo nespēj to izteikt vārdos. Vīrieši bieži vien tāpat attiecas pret draugiem (pliķēšana pa muguru un citi paņēmieni). Tādā veidā viņš tikai cenšas meitenei tuvināties.

Roka uz muguras

Ja puisis izvēlas šādu paņēmienu, lai vadītu meiteni cauri pūlim, viņš tikai vēlas parādīt, ka ir džentlmenis. Ja viņš savu roku cenšas turēt zemāk par muguras vidu, viņš tikai pārbauda, cik lielu patvaļu meitene pieļaus...

Avots: cosmopolitan.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV