Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Moduļu mēbeļu kompānija Accenta izviedojusi augstas kvalitātes brīvi stavošos skapjus ar durvīm

www.accenta.lv, 14.10.2009. 09:30

    Brīvi stāvošie skapji ir veidoti tā, lai tos būtu ērti novietot jebkurā vietā mājoklī.

Skapju detaļas ir izstrādātas, lai ikviens spētu patstāvīgi sakomplektēt sev brīvi stāvošo skapi. Katras detaļas piestiprināšanai nepieciešamā furnitūra (eņģes, savilcēji, skrūves, atvilkņu bloki, rokturi un stangas) ir iekļauta komplektācijā un preces cenā.
Nepieciešamības gadījumā ir iespējams papildināt skapi ar  plauktiem, groziem un citiem elementiem, tādejādi padarot skapi plašāku.
Visiem  brīvi stāvošajiem skapja ir viens konstants augstums-  2040 mm, taču, ja ir vajadzība pēc augstāka skapja, tad Accenta dizaineri ir izstrādājuši antresolus, ko ir iespējams viegli pievienot klāt skapim.
Šobrīd Accenta piedāvājumā ir 16 veidu brīvi stāvošie skapji ar durvīm- sākot no mazāka izmēra divdurvju skapja, līdz pat piecu durvju skapim.
Accenta brīvi stāvošais skapis ir veidotas sekojot vadošo pasaules ražotāju ieviestajām novitātēm skapju dizainā un tehniskajā risinājumā- tie ir izstrādāti ar mūsdienīgu dizainu, kā arī praktiski un ērti lietošanā.
Pateicoties tam, ka produkts tiek ražots Latvijā Accenta piedāvā ātrus izgatavošanas termiņus un konkurētspējīgas izmaksas.
Kompānija Accenta brīvi stāvošos skapjus piedāvā pasūtīt arī internetā.  To viegli varat izdarīt Accenta mājas lapā- www.accenta.lv. Atliek rūpīgi izmērīt ieplānotā skapja nišu vai plānotā skapja vietu un no Accenta piedāvā klāsta izvēlēties Jums atbilstošāko skapi.
Accenta skapjus jūs varat iegādāties arī Accenta salonos- Rīgā, Baznīcas ielā 20/22, interjera un mēbeļu centrā Spicē- Lielirbes ielā 29, kā arī visos K-Rauta tirdzniecības centros visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV