Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Ekonomiski izdevīga virtuve

www.accenta.lv, 16.11.2009. 17:55

Atvēlot virtuves iekārtas iegādei mazu summu ir rūpīgi jāizvērtē veikalos esošais piedāvājums, lai iegādātā virtuves iekārta pēc pāris mēnešiem neliktu vilties, informē Accenta speciālisti. Iegādāties kvalitatīvu virtuves iekārtu par pieņemamu cenu, nezaudējot kvaltiātes ziņā daudz dārgākām virtuves iekārtām, neesot nemaz tik grūti.
Ekonomiski izdevīga virtuve

Pirmais kam būtu jāpievērš uzmanība iegādājoties virtuvi ir materiāls no kāda tiks veidota virtuves iekārta un tās fasādes. Cenas ziņā kā ekonomiskāku materiālu Accenta speciālisti iesaka izvēlēties lamināta virtuves iekārtu. Pirms virtuves iegādēs vajadzētu rūpīgi izpētīt vai visas malas piestiprinātas kārtīgi, jo tomēr virtuves fasāde būs tā lieta, kas radīs virtuves „seju".
Lamināts ir skaidu plātne, kas no abām pusēm ir aplīmēta ar melamīnu un ir viens no izplatītākajiem materiāliem tieši virtuvju ražošanā. Lai gan daudziem var šķist, ka lamināts stila ziņā ir jau novecojis materiāls- tie ir maldi, jo mūsdienu lamināts ir moderns un kvalitatīvs materiāls, kam pieejami daudz un dažādi toņu varianti.
Otra svarīga lieta, kam būtu jāpievērš uzmanība virtuves mēbeļu iegādei ir atvikņu vadotnes. Pirms iegādes virtuvei Accenta speciālisti iesaka atvilkņu vadotnes rūpīgi izpētīt un vislabākajā gadījumā konsultēties ar zinošiem speciālistu, lai negadītos tā, ka vadotnes neiztur atvilknes satura slodzi. No ekonomiski izdevīgām vadotnēm Accenta speciālisti iesaka Metabox atvilkņu vadotnes. Šīs vadotnes paredzētas 25 līdz 30 kg smagai slodzei.
Savukārt trešā svarīgā lieta, kam Accenta speciālisti iesaka pievērst uzmanību ir virtuves darba virsma. Visizplatītākais un cenas ziņā draudzīgākais darba virsmas materiāls ir plastikāts, kura pamatā ir skaidu plātne.
Pievēršot uzmanību šīm trim būtiskajām lietām, var viegli izveidot sev brīnišķīgu virtuves iekārtu par visnotaļa iepriecienošu cenu, uzsver Accenta speciālisti.
Visu materiālu paraugus dzīvē un konultāciju kādu virtuves iekārtu vislabāk izvēlēties jūs varat saņemt Accenta tirdzniecības vietās- mēbeļu un interjera centrā Spice, Lielirbes ielā 29, Accenta salonā Baznīcas ielā 20/22, kā arī visos K- rauta tirdzniecības centros visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV