Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Lamināta fasādes virtuves mēbelēs

www.accenta.lv, 17.11.2009. 08:07

Virtuves mēbeļu fasādes pilda ne tikai praktiskas, bet arī dekoratīvas funkcijas, tā ir būtiska sastāvdaļa virtuves interjera veidošanā un tādejādi pat gribas teikt, ka virtuves ārējais veidols būs atkarīgs tieši no tā, kādam fasāžu apdares materiālam dosiet priekšroku.
Lamināta fasādes virtuves mēbelēs

Šoreiz Accenta speciālisti vairāk pastāstīs tieši par lamināta fasāžu priekšrocībām.
Lamināts ir skaidu platne, kas no abām pusēm ir aplīmēts ar melamīnu.  Tas ir moderns un kvalitatīvs materiāls, kas ir viegli kopjams, mitruma izturīgs un iztur samērā lielu slodzi arī pret mehāniskiem bojājumiem. Ļoti piemērots ģimenēs, kur aug bērni.  Lamināts galvenokārt ir pamatmateriāls pašā virtuves konstrukcijā, jo neatkarīgi no tā, vai virtuve ir tikai lamināta vai kopā ar MDF vai akrila elementiem, karkasu montē tieši no lamināta.
Vizuāli lamināts ir daudzveidīgs materiāls, gan ar gludu - spožu vai matētu - virsmu, gan reljefu faktūru dažādos rakstos.
Virtuves iekārtas ar lamināta fasādēm apskatīt dzīvē jūs varat visos Accenta salonos- Baznīcas ielā 20/22, mēbeļu un interjera centrā Spice Home Lielirbes ielā 29, kā arī visās K-Rauta tirdzniecības vietās visā Latvija.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV