Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latviešu iemīļotākās Ziemassvētku ēdienu receptes vienuviet

Aivars Līpenītis, 07.12.2009. 13:09

Populārajā interneta pavārgrāmatā Receptes.lv starp kopumā vairāk kā 17 tūkstošiem ēdienu recepšu ērtai pārlūkošanai apkopotas Ziemassvētku ēdienu un dzērienu receptes. Visas receptes ir apmeklētāju ievietotas.
Latviešu iemīļotākās Ziemassvētku ēdienu receptes vienuviet

Lielākā pavārgrāmata latviešu valodā, kas aplūkojama interneta portālā www.receptes.lv, piedzīvojusi lietotāju pastiprinātu interesi laikā, kad vairāk jātaupa, ieturoties mājās, kā arī jāsargās no vīrusiem, pēc iespējas mazāk apmeklējot sabiedriskās ēdināšanas vietas. Recepets.lv apmeklē cilvēki, kas vēlas smelties idejas maltītei, kā arī dalīties ar citiem savās virtuves gudrībās, ievietojot iemīļotāko ēdienu receptes, apspriežoties forumā un apvienojoties interešu grupās.

Ziemassvētku gaidīšanas un gadumijas svētku laikā Receptes.lv iegriežas rekordliels apmeklētāju skaits, meklējot jaunu vai jau iemīļotu ēdienu receptes un prasot padomu citiem. Elektroniskajā pavārgrāmatā atrodams nepilns tūkstotis recepšu, kuras lietotāji ievietojuši kā Ziemassvētku ēdienus, un vairāki tūkstoši recepšu, kuras iederēsies Ziemas saulgriežu svētku galdā. Tās ērti pārlūkojamas, ienākot www.receptes.lv, kur jau sākumlapā izceltas portāla lietotāju iecienītākās receptes iepriekšējos gados.

Tāpat iecerētā ēdiena recepti var atrast, izmantojot recepšu meklētāju, kas iebūvēts portālā. Tajā, ievadot ēdiena veidu (piemēram, cepetis) un/vai galvenās sastāvdaļas (piemēram, cūkgaļas šķiņķis, sīpoli), viegli un ātri izdosies atrast atbilstošāko recepti, papildinātu ar citu gatavotāju ieteikumiem un komentāriem.

Apjomīgā elektroniskā pavārgrāmata Receptes.lv izveidota 2005. gada pavasarī. Portāla galveno saturu - receptes, šobrīd vairāk kā 17 tūkstošus - iesniedz portāla apmeklētāji (mēnesī vidēji 120 tūkstoši apmeklētāji) un reģistrētie portāla lietotāji jeb Receptes.lv klubiņa biedri (pašlaik vairāk kā 18 tūkst.).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV