Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

BIO2YOU tirgū piedāvā jaunu smiltsērkšķu produkciju – sulu, kosmētikas produktus un uztura bagātinātājus

Krista Grasberga, 09.12.2009. 12:25

Izmantojot Latvijas dabas bagātības – smiltsērkšķus, uzņēmums SIA BIO2YOU uzsācis vērienīgu jaunu pārtikas un kosmētikas produktu ražošanu. Jau šobrīd vairākās tirdzniecības vietās iespējams iegādāties zīmola BIO2YOU smiltsērkšķu produktus – sulu, dažādus kosmētikas produktus un uztura bagātinātājus. Produktu ražošanā tiek izmantoti arī Latvijā audzēti smiltsērkšķi.
BIO2YOU tirgū piedāvā jaunu smiltsērkšķu produkciju – sulu, kosmētikas produktus un uztura bagātinātājus

Galerijas:

BIO2YOU smiltsērkšķu sula tiek ražota uzņēmumā SIA “Dienvidi Plus”, Aucē – pie smiltsērkšķu audzētājiem ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi smiltsērkšķu produktu ražošanā. 100% dabiska, Latvijā audzēta un ražota smiltsērkšķu sula būs nopērkama 0.75 L stikla pudelēs. Pasterizētā smiltsērkšķu sula garšas uzlabošanai papildināta ar dabisku ābolu sulu un fruktozi. Tās cena (0.75 L) būs Ls 6.00. BIO2YOU smiltsērkšķu sulai piešķirta preču zīme “Kvalitatīvs produkts” jeb “Zaļā karotīte”.

Savukārt BIO2YOU kosmētikas produktu klāstā ir gan barojoši dienas un nakts sejas krēmi, pretgrumbu krēmi, kā arī īpaši līdzekļi acu ādas kopšanai, kuru ražošanā izmantota smiltsērkšķu eļļa. Produkti tiek ražoti kosmētikas ražotnē Itālijā, uzņēmumā “Cosmofarma”, kas skaistumkopšanas produktu ražošanā darbojas jau vairāk nekā 40 gadus. Kosmētikas produktu sastāvā ir liels smiltsērkšķu īpatsvars, kas piešķir tiem īpaši kopjošas un ādu bagātinošas īpašības. BIO2YOU kosmētikas produktu cenas būs, sākot no Ls 16.00.

Trešais BIO2YOU produkts – uztura bagātinātājs – smiltsērkšķu eļļas kapsulas, pēc īpašas tehnoloģijas tiek ražots Latvijā, sadarbojoties ar pieredzējušu Šveices uzņēmumu. Produktā iekļauts bagātīgs Omega 3, 6, 7 un 9 komplekss. Tā cena veikalos būs Ls 14.00.

Idejas autore, uzņēmuma BIO2YOU līdzīpašniece Rita Stražinska stāsta: “Doma par smiltsērkšķiem un jaunu produktu ražošanu radās pavisam nejauši – pēc kāda tuva cilvēka izārstēšanās no alerģijas, ilgāku laiku lietojot tieši smiltsērkšķu krēmus un eļļu. Smiltsērkšķi ir īsta Latvijas dabas bagātība, kas sevī slēpj daudz pozitīvu īpašību. Radot jaunus kosmētikas un pārtikas produktus, kuros izmantoti šie brīnumainie augi, mēs vēlējāmies Latvijas iedzīvotājiem sniegt iespēju vairot savu skaistumu un rūpēties par veselību daudz dabiskākā veidā.”

Sākot no decembra sākuma, BIO2YOU produkti ir nopērkami dažādās tirdzniecības vietās Rīgā. BIO2YOU smiltsērkšķu sula būs nopērkama parfimērijas un kosmētikas veikalos “Douglas” (t/p Alfa un t/c Rīga Plaza) un “Kolonna” (t/c Rīga Plaza un veikalā Brīvības ielā 55), lielveikalos “Sky” un “Stockmann”, ekoloģisko produktu veikalos “Biotēka”, kā arī skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” (t/p Alfa un t/c Panorama Plaza).

Savukārt BIO2YOU kosmētikas līdzekļi un uztura bagātinātāji, sākot no decembra sākuma, būs nopērkami lielveikala “Stockmann” Kosmētikas nodaļā, parfimērijas un kosmētikas veikalos “Douglas” (t/p Alfa un t/c Rīga Plaza) un “Kolonna” (t/c Rīga Plaza un veikalā Brīvības ielā 55), kā arī skaistumkopšanas salonos “Summer Touch Massage SPA” (t/p Alfa un t/c Panorama Plaza). Jau visdrīzākajā laikā uzņēmuma pārstāvji plāno uzsākt BIO2YOU produktu tirdzniecību reģionos, kā arī Internetā.

BIO2YOU attīstījis smiltsērkšķu produktu līniju, balstoties uz zinātnieku atzinumiem, ka smiltsērkšķis ir īpaši unikāls dabas produkts. Tas ir viens no labākajiem zināmajiem E un C vitamīnu, Beta-karotīna, nepiesātināto taukskābju, kā arī būtisku aminoskābju avotiem.

Smiltsērkšķi ir vieni no nedaudziem augiem, kas satur praktiski visus dabā esošos vitamīnus, jo to ogās ir gan sula, kas bagāta ar ūdenī šķīstošiem vitamīniem, gan arī eļļa, kas satur tikai eļļā šķīstošus vitamīnus. Smiltsērkšķa bioloģiski aktīvās sastāvdaļas uzlabo imunitāti, veicina garīgās darba spējas, cīnās ar neskaitāmām slimībām, kā arī sniedz enerģiju un vairo skaistumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV