Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pie Lotes ieradušies draugi Bruno un Alberts

Inta Pēdiņa, 14.12.2009. 16:57

„Mosaic” veikalos bērnu iemīļotajai lellei Lotei piebiedrojušās mīkstās rotaļlietas runcis Bruno un trusis Alberts no animācijas filmas „Lote no Izgudrotāju ciema”.
Pie Lotes ieradušies draugi Bruno un Alberts

„Daudziem bērniem mājās jau ir Lotes lelle un  viņi labprāt rotaļātos arī ar suņu meitenītes draugiem. Pagājušajos Ziemassvētkos „Mosaic” veikalos Bruno lelle tika izpirkta, un diemžēl visiem gribētājiem nepietika. Tagad vecāki atkal var iepriecināt savas atvases, kā Ziemassvētku dāvanu iegādājoties gan Bruno, gan jauno lelli - Lotes labāko draugu, kautrīgo trusi Albertu,” stāsta „Mosaic” pārstāve Latvijā, „Baltika Latvija” direktore Maruta Ērgle.

Lotes, Bruno un Alberta lelles ir nopērkamas „Mosaic” veikalos tirdzniecības centros „Spice”,  „Alfa”, „Mols” un „Domina”  Rīgā, kā arī „Galerijā Valleta” Valmierā.

„Lotes” apģērbi un aksesuāri ir domāti meitenēm un zēniem vecumā no 2-10 gadiem. Kolekcijā ir T-krekli un veļa, zeķes un zeķbikses, pidžamas un naktskrekli, lietusmēteļi, lietussargi un gumijas zābaciņi, skolas lietas un matu aksesuāri. Tumšajā diennakts laikā bērniem noderēs atstarotāji ar Lotes un viņas draugu attēliem.

„Lotes” apģērbu ražošanu starptautiskais apģērbu koncerns „Baltika Group” („Monton”, „Baltman”, „Mosaic, „Ivo Nikkolo”) uzsāka 2007. gadā pēc parakstītās vienošanās ar animācijas filmas „Lote no Izgudrotāju ciema” producentiem „Eesti Joonisfilm”. Igauņu producentu un latviešu animācijas studijas „Rija” kopdarbs jau ieguvis mazo un lielo skatītāju mīlestību un starptautisku festivālu žūrijas uzmanību. Šobrīd rit darbs pie jaunas filmas „Lote un Mēness akmens noslēpums", ko skatītāji uz lielajiem ekrāniem ieraudzīs  nākamajos Ziemassvētkos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV