Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Apgādā „Valters un Rapa” izdota Brigites Holcgrēfes „Mazuli gaidot. 300 jautājumi un atbildes par grūtniecību”

Kristīne Eižvertiņa, 19.01.2010. 11:17

Apsveicam! Jūs esat stāvoklī. Jūsu ķermenī aug mazulis, ko pēc vairākiem mēnešiem turēsiet rokās un kurš jūs padarīs par laimīgāko cilvēku pasaulē.
Apgādā „Valters un Rapa” izdota Brigites Holcgrēfes „Mazuli gaidot. 300 jautājumi un atbildes par grūtniecību”

Iespējams, ka tagad gribēsiet iegūt atbildes un milzum daudz jautājumiem, kas ik dienas, deviņu mēnešu garumā, jums iešausies prātā.

Grāmata „Mazuli gaidot. 300 jautājumi un atbildes par grūtniecību” domāta katrai sievietei, kura gatavojas kļūt par māmiņu un sastopas ar visdažādākajām problēmsituācijām un jautājumiem. Grāmatā apkopotas atbildes uz 300 visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, kā arī noderīga papildinformācija un norādes par aprūpes izvēles iespējām un tautas medicīnas līdzekļiem, ko grūtnieces drīkst lietot.

Dr. med. Brigite Holcgrēfe specializējusies cilvēka ģenētikā un jau 15 gadus konsultē cilvēka ģenētikas jautājumos, veic prenatālo diagnostiku, vada  grūtniecības un šobrīd ir arī mājas lapas – „Viss par grūtniecību, dzemdībām un bērnu” – galvenā redaktore. Daktere Holcgrēfe ir precējusies un viņai ir divas pieaugušas meitas.

No vācu valodas tulkojusi Ieva Zālīte

231 lpp., mīkstie vāki, apgāds „Valters un Rapa”, 2009.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV