Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Accenta Jelgavā atlaides

Accenta, 25.01.2010. 13:49

Patīkama vēsts visiem jelgavniekiem un tās apkaimē dzīvojošajiem.
Accenta Jelgavā atlaides

No 29.01.10. līdz 28.02.10. Accenta tirdzniecības vietā tirdzniecības centrā K-rauta Jelgavā Loka maģistrālē 1b vēl nebijis piedāvājums.
Visām Accenta mēbelēm -15 % atlaide, uzstādīšanai - 40% atlaide, piegādei - 50 %  atlaide kā arī skiču un virtuves dizana izstrāde bez maksas.
Accenta ir Latvijas moduļu mēbeļu ražošanas kompānija, kas piedāvā pārdomāta un gaumīga dizaina moduļu mēbeles par zemām cenām.
Accenta moduļu mēbeļu ražošanā tiek izmantoti tikai kvalitatīvi izejmateriāli, kas tiek piegādāti ražotājam no lielākajām Rietumeiropas un Skandināvijas kompānijām EGGER, BLUM, FURNIPART, CLEAF u.c. Šos piegādātājus Accenta izvēlējusies materiālu augstās kvalitātes dēļ.
Pateicoties tam, ka mēbeles tiek ražotas Latvijā, ievērojami samazinās arī izgatavošanas laiks, tādejādi pasūtot mēbeles pie mums, jums to izgatavos tikai divu līdz trīs nedēļu laikā.
Accenta

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV