Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Mīlestības laikā Čili Pica piedāvā sirdi

Arturs Skadmans, 05.02.2010. 10:13

No 4.februāra līdz 9.martam akcijas „Mīlestības laiks...” ietvaros „Čili Pica” saviem klientiem piedāvā oriģinālu picu sirds formā.

„Čili Pica” ievēro arī Latvijā iecienītās Svētā Valentīna dienas un 8.marta svētku svinēšanas tradīcijas un šajā laikā aicina ikvienu iepriecināt mīļoto un sevi ar sirsnīgu dāvanu.

Īpašajā ēdienkartē atradīsiet trīs veidu picas par vienu cenu. Atbilstoši gaumei ikkatram būs iespēja nobaudīt sātīgo „Debešķīgo sirdi” ar vistas gaļu, „Palermo sirdi” ar jūras veltēm vai karamelizēto „Mīlas sirdi”. Pilnvērtīgai garšas baudai „Čili Picas” bārmeņi pagatavos arī piecu veidu īpašos mīlestības svētku kokteiļus.

Uzdāvināt sirsnīgu pārsteigumu draugiem iespējams, apmeklējot jebkuru „Čili Picas” picēriju Rīgā vai pasūtot picu uz mājām – zvanot pa tālruni uz numuru 1822 vai piepildot pirkumu grozu interneta vietnē www.e-pica.lv. Atgādinām, ka ar „Čili Picas” Drauga karti ir lētāk.

„Čili Pica” novēl mīļotajiem svētkus baudīt silti un gardi!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV