Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

2009. gada LV modes nospiedumi uz spilveniem

stils bez tabu komanda, 11.02.2010. 18:06

17. februārī plkst. 19:00 Vecrīgas galerijā „Putti” notiks pirmais Latvijas modes mākslinieku kopā sanākšanas pasākums „Bez nosaukuma”, ko rīko Latvijas Modes fonds. Modes mīlētāji jau labu laiku briedinājuši ideju par ikgadēju visu Latvijas modes dizaineru burziņu nelietišķā gaisotnē. Nu ballīte var sākties! Uz spilveniem!

„Bez nosaukuma” būs kā neformāla Latvijas modes mākslinieku tikšanās – zvilnēšana uz pašu darinātiem spilveniem, kuras laikā atskatu par 2009. gada modes spilgtākajiem notikumiem sniegs Latvijas Modes fonda pārstāves un īpašie viesi. Pasākuma laikā tiks paziņots 2009. gada labākā Latvijas modes dizainera vārds, noskaidrota aizvadītā gada debija Latvijas modes dizainā un atklāts Latvijas modes labvēlis 2009.

Ballītes laikā klātesošie modes mākslinieki vēl nebijušā veidā demonstrēs jaunākās pavasara / vasaras Latvijas modes dizaina tendences – uz saldām piegrieztnēm, kas tapušas no gardiem cepumiem.

Pasākums, kas iecerēts kā ikgadēja tradīcija Latvijas modes lauciņā, būs kā ieteikumu platforma mājīgā gaisotnē, kurā satiekas radošie prāti un nozares profesionāļi, tādējādi veicinot arī Latvijas modes attīstību un kvalitāti gan lokālā, gan starptautiskā līmenī.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV