Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Iebūvējamais skapis mājoklī

Accenta, 11.02.2010. 15:44

Iebūvējamais skapis ir neaizstājams, ja mājoklī nepieciešams ekonomēt katru apdzīvojamās platības kvadrātmetru. Kas jāņem vērā pie to projektēšanas?
Iebūvējamais skapis mājoklī

Mēs mīlam un cienām katru mūsu dzīvojamās platības kvadrātmetru. Un tieši tāpēc vienmēr, kad aktualizējas jautājums par telpas ekonomiju, mums ienāk prātā, ka nišā jāuzstāda iebūvējamais skapis. Lai izgatavotu skapi atbistošu tieši jūsu nišai ir nepieciešams projekts.

Nišu skapju projektēšanā ir vairāki standarta nosacījumi. Skapji var būt iebūvētie vai korpusa, un to augstums sniedzas līdz pat griestiem, uzsver Accenat dizaineri. Kas attiecas uz skapju iekšējo arhitektūru, tad šeit universālu recepšu nav un nevar būt - viss atkarīgs no tā, kurā telpā skapis tiks novietots, un kādas lietas tajā plānojat glabāt.

Pie skapja iekšējās daļas projektēšanas jāņem vērā durvju līnija. Piemēram, ja jūs plānojat ierīkot izbīdāmas iekšējās kastes, tad jānoskaidro, vai durvis pie pilnīgas atvēršanas ļaus šīs kastes izbīdīt. Vai skapis nekļūs par "mirušo zonu", grūti aizsniedzamu vietu? Piemēram, projektējot trīs vērtņu skapi, jāsaprot, ka to varēs atvērt tikai par vienu trešdaļu, tas ir - to vajag sadalīt trīs sekcijās.

Nišu skapju cenas ir dažādas. Tas neizbrīna, jo ir gana daudz komponentu, no kā veidojas izstrādājuma gala cena. Taču, jebkurā gadījumā - kad meklēsiet derīgāko variantu, pievērsiet uzmanību kāds ir durvju pildījums (lamināts, spogulis u.c.), ar ko aplīmētas detaļas (maliņu biezums), papildus iespējām (kārbas, grozi, furnitūra u.c.), profila dizainam (sudrabs, bronza, zelts), un vai ir iespējas vajadzības gadījumā skapi modernizēt.

Accenta nišu skapjus jus varat aplūkot Accenta tirdzniecības vietās- „Spice Home" Lielirbes ielā 29 kā arī visās K-Rauta tirdzniecības vietās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV