Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Mdf fasādes

Accenta, 12.02.2010. 16:55

Populārs kokšķiedru plātņu veids ir MDF, kas izgatavots no ļoti smalkām presētām koksnes šķiedrām.
Mdf fasādes

Primitīvi skaidrojot, atšķirība no kokskaidt plātnes ir kā starp produktu, kas samalts gaļas maļamajā mašīnā, un produktu, kas sasmalcināts mikserī.
Koka daļiņas sasaista ar lignīnu un parafīnu, kas MDF padara par ļoti ekoloģisku materiālu. MDF ir ļoti mīksts un pakļaujas vissmalkākajai apstrādei, tāpēc tas ir iekarojis lielu popularitāti dizaineru acīs. Gaumīgi virtuves skapīši, graciozas gultu detaļas - to visu var izgatavot no MDF. Šim materiālam piemīt koka īpašības, taču tas ir daudz lētāks un kalpo pietiekami ilgi. Lakots MDF vizuāli atvieglina mēbeles izskatu. Tas raisa arī atmiņas par pagājušā gadsimta sekcijām, kas savulaik bija ļoti pieprasītas un skaitījās "modes kliedziens".
MDF mēbeles var nokrāsot jebkurā tonī. Tās var būt gan matētas, gan arī spīdīgas. Pie šādām mēbelēm viegli pieskaņot arī visu pārējo telpas iekārtojumu.Vairāk informācijas par MDF materiāliem jūs varat iegūt visas Accenta tirdzniecības vietās- „Spice Home" Lielirbes ielā 29 kā arī visos K-Rauta veikalos visā Latvijā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV